Rossz indulat? Vagy tényleg igazuk van?
Ez hogy lehetett?
Hol szültél?
Mai magyar eü rendelet alapján, az anyára és a babára nézve is 24 óra burokrepedés nélküli, 12 óra burokrepedés utáni időt maximalizáltak
Ez nagyon durva!!!
Van aki ezután képes kritizálni???
Egyébként nálam 8 órán át próbálkoztak oxitocinnal, de nem tágultam, volt burokrepesztés is, hiába, és a 8 óra után megcsászároztak. El sem tudom képzelni milyen hely az, ahol 3 napig hagynak vajúdni...
Ne viccelj már! Akkor engem kivéeztek volna mert én már hamarabb kértem volna a császárt, ez tuti. Aki nem érti meg az nem emberből van!!! Ne foglakozz velük ez csak rosszindulat. Sajnos aki nem tudja szoptatni a gyermekét arra is csúnyán néznek sok esetben pedig szeritem vannak olyan esetek mikor nem tehet róla az anyuka. Ha valakinek nem tetszik az így járt. Ne vedd a szívedre mert még a tejed is elmehet ha ezen ennyire stresszelsz. Légy nagyon boldog hogy van egy gyönyörű egészséges babád és pont.
Vigyázz magadra és a csöppségre.
Egy 15 hónapos baba ancija
szerintem nem elítélendő, nincs joga senkinek megszólni téged!!!! A lényeg a baba, örülj neki!!
a taplókkal pedig próbálj meg nem foglalkozni!!
én napokon belül szülni fogok és azt gondolom,ha szükség lesz császárra, hát császározzanak, ha ettől jobb lesz a kisbabának és nekem!!
az a furcsa, aki minden 'indok' és probléma nélkül ragaszkodik a császárhoz már a terhessége korai szakaszától, mert fél a szüléstől...hiszen ez is egy műtét.
De vannak olyan esetek, amikor igenis szükség van rá és pont!
JÓ BABÁZÁST KÍVÁNOK!!!! :-)
Nem hogy kevesebbnek, hanem többnek érezheted magad a 3 napi vajúdás miatt!!!! Megnézném azokat akik szidnak/lenézne téged emiatt!!!
Nem szeretnék császárral szülni, de ha muszáj lesz akkor muszáj! Azokat a nőket ítélem el, akik tényleg az elejétől fogva császárra készülne, mert félnek a fájásoktól... Vagy pl mostanában amerikábab divat lett, h 1 hónappal előbb megcsászározzák az anyát, h ne nagyon nyúljon meg a bőre... Na ezt sem engedném, de mindegy, ez az én véleményem... TE viszont egy HŐS vagy 3 napi vajúdással a hátad mögött!!! Sz@rd le mit mondanak, nézz a babádra, és tudni fogod, h megérte!!!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!