Z s a n i kérdése:
14 évesen kezdtem el kifesteni a körmönet narancssárgára vagy kékre de nem ilyen rikító rózsaszínre a szüleim nem engedik meg szerintetek igazuk van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 14:16
1/12 zkriszti3 válasza:
Ha az iskolában is ilyen a körmöd igazuk van.Rátapad minden kosz, ronda ha kopik.Hétvégén,szünetben én megengedem a lányomnak,de iskola előtt le kell mosnia.A középiskolás lányomnak megengedem,mert az iskola is engedi és szépre festi.
2/12 anonim válasza:
Lehet,hogy igazuk van,nem tudom. Nekem engedik és ezzel soha nem is volt baj. Az iskolád az engedi?
3/12 anonim válasza:
nem tudom mi a jó abban ha kislányok színesre festik a körmüket,normális suliban nem engedik,igaza van a szüleidnek
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem a narancssárga meg a kék rikítóbb mint egy halvány rózsaszín.
5/12 A kérdező kommentje:
az iskolában megengedik nekünk
2011. nov. 9. 18:43
6/12 anonim válasza:
szerintem nincs egazuk,ha megengedik nektek a suliba.nekem 12 évesen még anyukám festette ki feketére a körmömet,másnap meg úgy mentem suliba,nekem akármilyen szint megengednek.
7/12 anonim válasza:
szerintem ha valami visszafogottabbra festenéd,világos rózsaszínre,vagy csak kicsit csillogósra,bézsre vagy akár megcsinálnád franciásan akkor engednék.:) bár nem tudom..
egyébként szerintem a kék köröm nem szép..de ez csak saját vélemény.:)
8/12 anonim válasza:
nekem szünetben sötétkék narancs volt a körmöm és volt benne egy kis sárga kő is tehát elég feltűnő és én anyumnak tetszett
L/14
9/12 anonim válasza:
az én gyerekeim már alsós korukban is festették a körmüket nyári szünetben stb, felső osztályban rendszeresen, nem igazán érdekel, hogy milyen színű a gyerek körme mert nem ez dönti el, hogy milyen ember lesz.
nyugodtan lakkozd a körmeid a szüleid majd beletörődnek
10/12 anonim válasza:
Sztem az ilyen köröm ritka csúnya... Bocs. :/
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!