Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen kezdtem el kifesteni...

Z s a n i kérdése:

14 évesen kezdtem el kifesteni a körmönet narancssárgára vagy kékre de nem ilyen rikító rózsaszínre a szüleim nem engedik meg szerintetek igazuk van?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 14:16
1 2
 1/12 zkriszti3 ***** válasza:
100%
Ha az iskolában is ilyen a körmöd igazuk van.Rátapad minden kosz, ronda ha kopik.Hétvégén,szünetben én megengedem a lányomnak,de iskola előtt le kell mosnia.A középiskolás lányomnak megengedem,mert az iskola is engedi és szépre festi.
2011. nov. 9. 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy igazuk van,nem tudom. Nekem engedik és ezzel soha nem is volt baj. Az iskolád az engedi?
2011. nov. 9. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a jó abban ha kislányok színesre festik a körmüket,normális suliban nem engedik,igaza van a szüleidnek
2011. nov. 9. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a narancssárga meg a kék rikítóbb mint egy halvány rózsaszín.
2011. nov. 9. 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:
az iskolában megengedik nekünk
2011. nov. 9. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem nincs egazuk,ha megengedik nektek a suliba.nekem 12 évesen még anyukám festette ki feketére a körmömet,másnap meg úgy mentem suliba,nekem akármilyen szint megengednek.
2011. nov. 9. 18:55
 7/12 anonim válasza:

szerintem ha valami visszafogottabbra festenéd,világos rózsaszínre,vagy csak kicsit csillogósra,bézsre vagy akár megcsinálnád franciásan akkor engednék.:) bár nem tudom..

egyébként szerintem a kék köröm nem szép..de ez csak saját vélemény.:)

2011. nov. 9. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:

nekem szünetben sötétkék narancs volt a körmöm és volt benne egy kis sárga kő is tehát elég feltűnő és én anyumnak tetszett

L/14

2011. nov. 9. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:

az én gyerekeim már alsós korukban is festették a körmüket nyári szünetben stb, felső osztályban rendszeresen, nem igazán érdekel, hogy milyen színű a gyerek körme mert nem ez dönti el, hogy milyen ember lesz.

nyugodtan lakkozd a körmeid a szüleid majd beletörődnek

2011. nov. 10. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Sztem az ilyen köröm ritka csúnya... Bocs. :/

13/F

2011. nov. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!