Egyesek miért kötekszenek másokkal, s gondolják azt csak nekik van igazuk?
Nagyon unom már azt hogy kérdezek valamit, s elkezdenek közben vitatkozni, vagy válaszolok tapasztalataim alapján, s nekem esik valaki, hogy már pedig az nem úgy van.
Inkább ne is írjanak azok a személyek!!!
Ne aggódj velem is ezt szokták csinálni!Kezdetben zavart mostmár nem érdekel!
Beírok egy kérdést ami nekem fontos és jönnek az okos anyukák....
hát ilyenek, mint a múltkor, 30hetesnek írom, hogy már lehetnek joslói (nekem is voltak),erre a következő (aki szintén 30hetes és neki bizony nincs josló fájása): 30hetesen még nem lehetnek ilyen fájások.
:S
ne foglalkozz velük
9hós kisfiú anyukája.
Lányok, tényleg a hangnemmel van a baj. Jó a tapasztalatcsere, mindannyian tudjuk, hogy ahány terhesség, szülés, baba, helyzet, apuka, anyós.... annyi féle. Ha megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, az jó. Csak a fentről beszélős, "kinek van igaza, ha nem nekem" stílus, az nem jó. Igazság is többféle van. Visszakanyarodva itt előttem pár hozzászóláshoz, pl. jóslófájás: egyikőtöknek volt 30. héten, másiknak nem. Akkor most én tagadjam azt is, hogy szülési fájdalom van? Merthogy nekem az sem volt. Azért "járok" ide, hogy lássam, tapasztaljam másokét is. Szeretnék még egy babát, és nem szeretnék olyan tudatlanul belefutni a dolgokba, mint először.
Ha meg egy-két ember arrogáns? Lelke rajta, ha jól érzi magát ettől. Én pl. a fentről dumásokat lepontozom. Még akkor is, ha igaza van. Mert ne másszon már bele mások lelkébe, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!