Most már nem tudom mit gondoljak a tápszeres pótlásról?
Szerintem felejtsd el a potlást és szoptass igény szerint!
Ne méregesd hogy mennyit eszik,inkább ha ugy érzed kevesebb akkor szoptass sürübben,pihen igyál napi legalább 2-3 l folyadékot és egyél is rendesen!! Most lessz egy ugrás is amikkor többet igényel de ezt csak ugy fogod tudni fentartani,ha többet szoptatsz!
Ne agodj azon hogy este csak pl 40ml evett,ekkora már sokkal sűrűbb,zsírósabb a tejed és ezáltal a kevesebbel is jólakik..
A babáddal nincs baj, csak tanulékony.
Megtanulta, hogy az üvegből könnyen jön, bőségesen, nem kell vele dolgozni, csak nyelni: az a táplálék.
A cici az egyenlő anyuval, jó meleg, oda lehet hozzá bújni, az a biztonság, a jó érzés, amin jó elaludni.
A hozzátáplálás ezért lesz egyenes út, hogy elapadjon a tej, és már csak tápszert kapjon.
A szoptatós időszak végét még ne várd, inkább igyekezz kiélvezni minden percét, hogy összebújtok, édesen alszik a karodban, mert olyan hamar véget ér! :D
Ha etetés után megbüfizteted, vissza fog jönni a felesleg. Tudom, hogy akármit mondok, úgy is aggódni fogsz, és ma este ezerszer ránézel, úgyhogy nem tanácsolom, hogy ne féltsd. Mindenki félti, és feleslegesen aggódik egy csomót, és ez így is van rendben. :D
Sikeresen átszoktattad a tápra. Ennyi történt.
Igény szerint kellene szoptatni méregetés nélkül, amíg normálisan fejlődik nem kell se táp, se méricskélés!
Nem hiszem,hogy túletetted.Én mindig hagyom a babámat a cicin,soha nem veszem el tőle,annyit eszik amennyit szeretne.Tedd annyiszor mellre ahányszor csak lehet jó sűrűn,hogy beinduljon a tejcsi.Ezt csináld legalább egy hétig,de tápszer nélkül.Aztán már érezni fogod a változást.Persze mérheted is,de felesleges mert csak idegeskedni fogsz,hogy miért ilyen keveset vagy éppen sokat evett.Én is megszenvedtem a szoptatásért,nem volt könnyű az elején,de ma már imádok szoptatni :)
4 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!