Miért gondolják egyes anyukák azt hogy amit ő nem enne meg a babája sem?
pláne ha meg se kóstoltatta vele?
múltkor unokatesóm evett vmit de nem ízlett neki és kidobta., és kérdeztem hogy miért nem ad belőle a gyerekének hátha neki ízlik..
azt mondta :
" miért adnék olyat a gyerekemnek ami nekem nem ízlik hiszen ő se enné meg "
de hát miért nem??
én nem szeretem a tojást, most akkor a gyerekem sose eszik tojást mert nem szeretem?
csak úgy eszi a drágám.
miért gondolják ezt az anyukák hogy amit ők nem szeretnek a babájuk sem?!
milyen gondolkodás ez?
anyukám se szerette például a tejet.
de én ittam ezerrel.. most akkor ő sem adott volna soha csak azért mert ő nem szereti??
akkor próbáld meg háta szereti ha meg nem ,akkor annyi!
de egy próbát megér! miért ne ehetne céklát, attól hogy te nem szereted :)
Én tök válogatós vagyok, és néha undorral főzöm meg pl. a spenótot a lányomnak, de soha nem vonnék meg tőle semmit az én hülye válogatósságom miatt! Majd ő eldönti mit szeret és mit nem.
Amúgy szerintem sok anyuka mindent megkóstoltat a babájával, és nem olyan buták mint az ismerősöd.
Lehet, h szereti a céklát, de őszintén szólva eszembe sem jutott soha, hogy megkínáljam vele. MOndjuk én is 18 éves koromban találkoztam vele először (akkor utáltam meg)... mégis itt vagyok. :) De hát a cékla nem alapvető élelmiszer, mint a hal, hús, tojás, stb... De tényleg jó a kérdésed.
Pld. én nem eszem csirecombot (utálom ránézésre is), csak a mellét esszük a férjemmel. De a gyereknek azért megcsinálom, mert ő szereti.
Vannak ilyen anyukák, szerintem nem szabad velük foglalkozni. Egyébként mondta a védőnő, hogy ha valamit fintorogva adsz a babának, akkor a baba sem eszi meg.
Én például a zöldborsót nem eszem meg, de a lányomnak és férjemnek megfőzőm, csak nekem ne kelljen enni belőle! A lányom két kézzel tömi a zöldborsót!
nem csak uncsitesóm ilyen
azért tettem fel a kérdést, mert egyre több ilyet hallok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!