Miért gondolják egyes anyukák azt hogy amit ő nem enne meg a babája sem?
pláne ha meg se kóstoltatta vele?
múltkor unokatesóm evett vmit de nem ízlett neki és kidobta., és kérdeztem hogy miért nem ad belőle a gyerekének hátha neki ízlik..
azt mondta :
" miért adnék olyat a gyerekemnek ami nekem nem ízlik hiszen ő se enné meg "
de hát miért nem??
én nem szeretem a tojást, most akkor a gyerekem sose eszik tojást mert nem szeretem?
csak úgy eszi a drágám.
miért gondolják ezt az anyukák hogy amit ők nem szeretnek a babájuk sem?!
milyen gondolkodás ez?
anyukám se szerette például a tejet.
de én ittam ezerrel.. most akkor ő sem adott volna soha csak azért mert ő nem szereti??
A céklát én sem szeretem. :D De volt anno a River Cottinge-ban, hogy sokan azért nem szeretik, mert az ecetes verziót kóstolják előbb, és amúgy finom. Fene tudja, még nem próbáltam. :)
De a témához: Nálunk 3 hós a leányzó, még nincs hozzátáplálás, de én mindent fogok adni neki. Hiába utálom a gombának még a szagát is, amikor eljön az ideje, meg fogom vele kóstoltatni, hiszen ő lehet, hogy szereti és akkor legalább lesz értelme készíteni, mert most csak a férjem enné meg, egy főre meg nem szoktam. :)
Én gyűlölöm a tojást, ráadásul így a szüléshez közeledve a szagától is elhánynám magam.. De a lányom szereti, így néha konyharuhával "álcázva" magam, de megsütöm neki :D
Én sem értem, miért ne lehetne legalább megpróbálni?
az én kislányom 16 hónapos
szerencsére mindenevők vagyunk hál'istennek nem válogat.
de az biztos hogyha nekem nem ízlene attól neki még elkészíteném ahogy többen itt írtátok
köszi a sok választ , mindenkinek jár a zöld kezecske :)
köszi a sok hasznos választ
örülök ha tetszett :)
Az ecetes céklát én imádom. Főzeléknek, levesnek undorítónak tartom (nem az íze miatt, hanem a színe miatt), de megcsináltam mindkét verziót a fiamnak. Még sütve is. De úgy ütötte ki a kezemből, hogy még a falon is volt, pedig nem undorral adtam neki.
A halat utálom, még a szagától is rosszul vagyok. A párom imádja, a fiam is. Nekik megcsinálom.
A gombáért sem rajongtam, max. 1-2 kajában elrejtve ettem meg, de a múltkor találtam egy tök jó gombafasírt receptet, a fiam bevágott rögtön 2-t is.
Utálom a kelkáposzta főzeléket (szintén a szagától is rosszul vagyok), de a fiamnak megfőztem. Nem mondom, hogy nagy kedvence, de megeszi.
Sütőtököt is utálom gyerekkorom óta. Azt csak bébiételben vettem, míg pici volt. Aztán ősszel csináltam sütőtök krémlevest, nekem is nagyon ízlett, de csak úgy eszem meg.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy attól, mert én nem szeretem, attól megkóstoltatom vele, aztán max. nem ízlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!