Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tegyek, nem bírom már,...

Mit tegyek, nem bírom már, hogy kicsúfolnak, de még igazuk is van?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a suliban csúfolnak,mert túl szőrös vagyok,hosszú és sötét szőszszálaim vannak és sok a kezemen,a hasamon,a melleimen, és hátamon,már mondtam anyának és először azt mondta,hogy legyantázhatom,de aztán azt,hogy nem,mert csak rosszabb lessz.

2012. aug. 2. 14:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
A tegnapelőtti 14:59-es vagyok. Aki olyan dologért csúfolnak, amiről nem tehetsz, azoknak soha nincs igazuk, úgyhogy ezt felejtsd el sürgősen!!!
2012. aug. 4. 07:03
 12/31 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló nem igazán értek veled egyet. Tényleg nem tehet róla, de ellene igen, van gyanta meg kozmetikák stb...

Hordjatok le mindennek de szerintem ha egy lány szőrös az igénytelenség. Nem a 80-as évekbe élünk...

2012. aug. 4. 14:07
 13/31 A kérdező kommentje:
azért nem lehet gyntázni,mert anya beszélt az orvosommal aki azt mondta neki,hogy nem lehet,mert csak rosszabb lesz. nem vagyok igénytelen csak nem akarom,hogy romoljon a helyzet.ezért is szeretnék más megoldást találni,amugy meg errol tényleg nem én tehetek azt hiszed én szerettem volna ilyen lenni? mert nem,és az orvos látta,hogy ilyen vagyok,meg is kérdezte mikor kezdtem el szorosodni intim helyen és hónaljon,de nem kuldot sehová,gondolom mert a tesóimmal is ez a helyzet,hamarabb kezdtem el szorosodni,hamarabb jott meg a menzeszem,de anyámnak és a tesóminak is akiknek nincs semmi bajuk.ez is csak engem zavar,oket nem.a gyantán kívul nincs semmi ami segíthet?
2012. aug. 4. 14:55
 14/31 anonim ***** válasza:
Megint a tegnap előtti 14:59-es vagyok. Endokrinológián voltál?
2012. aug. 4. 15:09
 15/31 A kérdező kommentje:
nem a gyerekorvos kérdezett errol,de nem kuldott sehová.
2012. aug. 4. 15:41
 16/31 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lett volna, ha elküld a gyerekorvos endokrinológushoz. Megint a tegnapelőtti 14:59-es voltam.
2012. aug. 4. 15:43
 17/31 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak? Szépen megtapasztalod te is, hogy egy orvos, nem orvos. Tovább kell menni. Ez nem normális dolog. Nálam sem volt az. A túlsúlyom sem. Hiába kövér és szőrös az egész család. Attól hogy ilyen a familia, még nem normális dolog. A családod többi tagjának sem normális, és neked sem. De az, hogy rántanak egy vállat, nem oldja meg a dolgot. Kezelni kell. Nekem a negyedik orvos segített. A gyerekorvos tojik rá, mi bajod van, nem az ő hatáskörébe tartozik. Ez a valóság.
2012. aug. 4. 15:44
 18/31 A kérdező kommentje:
jó,de nem tudom mivel szedhetném rá anyáékat,hogy elvigyenek. anyám biztos csak azt mondaná az orvos úgy se csinál semmit. mondta már azt amikor megemlítettem,hogy vigyen orvoshoz a válammal,eloszor aztmondta majd megyunk aztán meg hirtelen nem segít az orvos sem.
2012. aug. 4. 15:52
 19/31 anonim ***** válasza:
Mehetsz egyedül is, vagy másik rokonoddal, de mindenképpen el kéne menned endokrinológushoz. Megint a tegnapelőtti 14:59-es voltam.
2012. aug. 4. 16:00
 20/31 A kérdező kommentje:
az nem olyan konnyu.
2012. aug. 4. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!