Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti kiakadnátok azon,...

Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM

http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu

de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.

2012. aug. 22. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 19gal_balazs97 válasza:
Már bocsi de én igazi metálosként ezeket a core zenéket nem tartom metalnak. Én inkább thrash metalt hallgatok de nem akadtak ki, hogy milyen csapkodós a thrash meg nincs szinte semmi dallam benne :D de azért magyar metalt is hallgatok mint Ossian, Pokolgép, Akela és Moby Dicket. A 9-es nek üzenem, hogy egy begyöpösödött odióta akinek mindene a Jobbik és tiszta magyarnak hiszi magát, ne tévesszen ez meg senkit, én is szeretem a hazámat Kárpátiát is hallgatok de nem vagyok hungarista ja meg utálom a kereszténységet.
2013. júl. 13. 10:07
 72/73 anonim válasza:
Amúgy a black veil brides, a dragonforce de igazából bármi power metaltol melodic death metalig bármit meghallgatok, imádom őket
2019. febr. 2. 11:11
 73/73 anonim válasza:

Kedves 2012. dec. 29. 20:37!

A szádra ne merd még egyszer venni ozzyt mert olyat rádütök hogy a mentők kaparnak össze! És képzeld nem divat! Szerinted miért van az hogy nem csak apám de még a nagyapám is rockot/metalt hallgat, mert azt ne mond nekem hogy őket annyira érdekli mi a divat! Na puszi

2019. febr. 2. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!