Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti kiakadnátok azon,...

Szülők! Ti kiakadnátok azon, ha kamasz lányotok rock/metál zenét hallgatna?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=hzRqCM2QoiM

http://www.youtube.com/watch?v=Lsx5CiK1Z2s&feature=relmfu

de nem divatból hallgatom, csak ezek jönnek be nekem már 9 éves korom óta, apámnak nem igazán tetszik a dolog, azt mondja, hogy inkább hallgassak keresztény zenét, de azt nem szeretnék (amúgy vallásos vagyok), anyám meg nem igazán foglalkozik vele, ő elfogadja az ízlésemet.

2012. aug. 22. 07:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
75%

Én is kamasz vagyok, csak én rap-et hallgatok, nekem is fater nehezen fogadta el, hogy 9-10 éves koromba ilyen "káromkodós" szövegeket hallgatok, de már beletörődött, néha még mindig beszól, de csak ennyi.

15/f

2012. aug. 23. 11:22
 22/73 anonim ***** válasza:
75%
Pont a lényeget hagytam ki: engem nem zavarni, mindenki azt hallgat amit akar. Néha én is szoktam ilyesmiket (Lordi), de azok mondjuk még mindig nem ilyen kemény metál-ok.
2012. aug. 23. 11:23
 23/73 anonim ***** válasza:
100%

Drága 19-es fiú 'aranyom' :) a szar az, hogy ezt az egyet nem tilthatod meg a lányodnak. Megtilthatod hogy sminkeljen, hogy pasizzon hogy műkörme legyen, de elhiheted hogy tönkrevágnád a kapcsolatodat vele, ha ezt így megszabnád neki, mert ez egy életérzés. Csak egy példa: amióta az eszemet tudom, ázsiafan vagyok, pici koromtól kezdve vonz, persze eleinte csak a külsőségek /ruhák, az emberek kinézete, a hajviselet stb/ aztán ahogy nagyobb lettem meg ismertem a történelmét, az országok kultúráját, csak japán/koreai zenét hallgatok, bármi baj legyen ez nyugtat meg! És ha a szüleim azt kérnék ne hallgassak ilyen zenét, előbb utóbb beleőrülnék, olyan lenne mintha nem kapnék enni.Tehát ezt megtiltani nem lehet. De ha mégis megpróbálod számíts erre (ez csak akkor érvényes ha tényleg szereti a metált/rockot és nem divatolni akar vele)

-Meghallgatja máshol, vagy vesz magának egy mp3-at és telerakja ilyen zenékkel.

-Telerakja a mobilját ilyen zenékkel

-Akkor hallgatja amikor már mindenki alszik

Egyszóval: tiltani nem (max ha börtönbe zárod) esetleg korlátozni tudod

Következményei:

-Megromlik a kapcsolat

-Semmit nem mond majd neked el /attól tartva hogy: 'ha már apa attól kiakad hogy milyen zenét hallgatok, ezt hogy beszéljem meg vele?'

-Ha elmúlik 18 ígyis úgyis azt tesz/olyan zenét hallgat amilyet akar.

Ez nem egy olyan dolog amit tiltani lehet, + pl ha a milka csokit szeretem, nem kényszeríthetsz a marsra.. Szóval kis fiúcska ne nagyszájúskodj am meg kit érdekel milyen vér folyik az ereidben?

Pontleszarom mert nem kérdezte senki!

Még aranyom -.-" menj má' magadnak!

On: a fent leírtak szerint.. Nem akadnék ki :)

2012. aug. 23. 13:28
 24/73 anonim ***** válasza:
Jah és 15l voltam
2012. aug. 23. 13:28
 25/73 anonim ***** válasza:

Tudom hogy egyáltalán nem ez volt a kérdés, de ajánlanám a Seether nevű zenekart. :D nagyon hasonló a stílusuk az általad felsoroltakhoz.

http://www.youtube.com/watch?v=FZLILV18ut8

2012. aug. 23. 15:24
 26/73 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem akadnék ki, sőt, még örülnék is neki. :)

Egyébként meg csak annyit, szerintem abszolút független a zenei ízlés a vallástól. Én például a buddhizmusban hiszek, mégis Rammsteint, Motörheadet, Marilyn Mansont hallgatok. :) Mert egyszerűen boldog vagyok ezektől. :)

15l

Minden jót! :-)

2012. aug. 23. 16:22
 27/73 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok szülő, 19 éves fiú vagyok, de a sok válasz mellett szerintem +1 még belefér.

Szóval, néha hallgatok csak rock és metált, amikor olyan a kedvem, de a mindennapokban én inkább a pörgős, elektronikus zenéket szeretem. Ettől függetlenül engem senkinek nem zavar a zenei ízlése, hallgasson akármit (legyen az rock, rap, punk, death metal, bármi). Néhányukra még én is vevő vagyok. A saját lányom ha ilyeneket hallgatna, mint te.. semmiképp nem zavarna. Mindenkinem más az ízlése, nem szükségszerű, hogy azt a zenét szeresse, mint én. A szüleim is teljesen más zenét szeretnek, mint én, de nagyon egyszerűen meg van oldva. Fülhallgatóval a fejemen senkit nem zavar a zene amit hallgatok, mert nem hallják.

2012. aug. 23. 16:43
 28/73 A kérdező kommentje:
köszi a zene ajánlást :D
2012. aug. 23. 16:43
 29/73 Evilkiller válasza:

Alapból is azt vallom, hogy mindenkinek egyéni szíve joga eldönteni, mit hallgasson! Ezt senkire nem lenne szabad ráerőszakolni!

A másik meg, hogy minél agresszívabb módon tiltanak a szülők valamit, a gyerek annál jobban fogja csinálni, és még meg is utálja őket, szaóval határozottan nem, nem akadnék ki rajta!

Az már mellékes, hogy én is rock/metál rajongó vagyok! ^^

2012. aug. 23. 18:25
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagyok, és Death Metalt hallgatok, soha nem szóltak rám a szüleim emiatt.
2012. aug. 24. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!