14 éves lány, éjszakai fürdőzés?
Elengednéd a 14 éves lányodat (barátnőjével) éjszakai fürdőzésre? Odafelé a strand előtt tenné le a busz, visszafelé szülők hoznák haza.
Megbízható, kitűnő tanuló, most megy gimnáziumba.
Igy igen, siman.
De ha tora mennenek haverokkal akkor csak 16-17 evesen.
ha csak tényleg a barátnő megy és nem lesz ott még egy csomó fiú (idősebb esetleg ittak is)
akkor igen
tudod az éjszakai fürdőzés sok fiúban/pasiban erotikus dolgokat hozz fel és ha ha ittak akkor nem lehet tudni megússzátok e egy kis pancsival....
Nem tudom,hogy milyen tévhitek járnak az éjszakai fürdőzéssel kapcsolatban,én rendszeresen járok a barátaimmal és pont,hogy ott nem szokott semmi durva sem történni. Itt általában filmet szoktak vetíteni azt nézük meghát baromkodunk ,de nem sokban különbözik a nappali strandolástól:)
Engem is 14 évesen is elengedtek barátokkal, meg mondjuk ez kisváros apa meg mindenkit ismer,de felnőttek is szoktak lenni meg ilyen felügyelők,biztonságban vagyunk :D
Szerintem engedd el.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!