2/15 anonim válasza:
nem értem mi szükség van a szivacsra?13 évesen.
3/15 anonim válasza:
Ha van mit raknia bele akkor nem.
4/15 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de szerintem kimondottan rondák. De ha neked tetszik...
6/15 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem baj. bár ezek tényleg nem a legszebb darabok,de nem ez volt a kérdés.
azért kell neki szivacs,mert ha nincs benne,akkor átlátszik a mellbimbó,és nagyon zavaró tud lenni. nem kell bele push-up,csak egy vékony kis szivacs,én is ilyeneket hordtam,mert zavar hogy a többi átlátszott.
7/15 anonim válasza:
Én 12-13 éves vagyok. Most megyek 7.-be. 75A-B-s melltartókat hordok mert nagyok a melleim a koromhoz képest. Nem vagyok dagadt se, nincs nagyon súlyfeleslegem. Így áldott meg a természet. Én nem ilyeneket hordok, hanem olyan melltartókat mint a "nagyok" mert ilyenekből kint van mindenem, kicsik... És én se push uppozom..
8/15 anonim válasza:
elég csúnyák, de az egyik osztálytársam is ilyeneket hord. Persze te is csak akkor hord ha van mit bele raknod, különben hülyeség...
10/15 anonim válasza:
2. válaszoló se nagyon látott motanában 13 éveseket. Én még 13 se vagyok, de már 70B-s melltartót hordok, mert ilyen alkat vagyok. Ezek a fazonok tényleg nem szépek, de - jó esetben - úgyse látja senki, és kényelmesek. Mint írták már, ha van is mit rakni bele, miért lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!