Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Uszodában ilyet játszik...

Uszodában ilyet játszik gyerekem, ez nem veszélyes?

Figyelt kérdés
14 éves a lányom, újabban uszodába járok vele. A kisebb medencében gyakran csinálja azt h lemegy a víz alá, vhogy fejjel lefelé fordul és vagy percekig csak a feneke és a lábszára áll ki a vízből. kissé morbid látvány így látni őt ilyen sokáig. ugye nem lehet tőle baja?

2012. ápr. 8. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
ha megfulladt úgy is látod
2012. ápr. 8. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
sokan sinálnak ilyet,strandon,de akár a Balcsin is
2012. ápr. 8. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszélyes,hidd el ő tudja,hogy meddig bírja és ha már nem bírja levegő nélkül feljön a víz alól.Mikor kisebb voltam én is rengeteget gyakoroltam a kézenállást,vagy a bukfencet a víz alatt. :)

16/L

2012. ápr. 8. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ő tudja, hogy meddig csinálhatja ezt. Így edzi a tüdejét.
2012. ápr. 9. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Régen én is sokat csináltam ilyet, egyszer teljesen át is fordultam és az orrom telement vízzel, aztán leszoktam róla.

Meg már nem is vagyok olyan hajlékony, hogy megcsináljam.

Szerintem semmi baja sem lesz tőle.

2012. ápr. 9. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

ilyet mégnem hallottam...

14éves a kiscsaj, az ég szerelmére... nem kéne ennyit félteni és nem lenne gond. Am meg ha van esze, akkor kizárt h baja legyen...

Az öcsém csinált ilyemit sokszor, én megfogtam a két lábánál fogva és elb@sztam szegény gyereket a pics@ba.. ;)

15F

2012. ápr. 10. 00:43
 7/7 anonim válasza:

Ez aranyos!

De azért ne felejtsük el hogy nem egy 3-4 éves kisgyerekről beszélünk, hanem egy kamaszról!

Ha tud úszni akkor rendben van, én is mindig szoktam ilyeneket csinálni!

1 Tanács:fogja be az orrát az 1-ik kezével :)

2012. júl. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!