Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig csinálnak rákszűrés...

Meddig csinálnak rákszűrés terhesen? A 10. hét utániak érdekelnek. Nem veszélyes későn megcsinálni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem kb 20 héten csinálta meg a doki az utolsónál.nem veszélyesebb mint a méh száj vizsgálat.
2012. márc. 24. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes babás voltam, mikor orvoshoz mentem, akkor megkérdezte, hogy megcsinálhatja-e vagy várjunk még vele. Megkérdeztem azt mondta nem veszélyes a babára, mivel ő zárt helyen van. Ha véletlenül előfordul a levétel után minimális mennyiségű vér se ijedjek meg, mivel nincs köze a babához. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. márc. 24. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15. héten vette le(vagyis pontosan 14+6hetes voltam).
2012. márc. 24. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 7 hetesen vette le napokig véreztem...
2012. márc. 24. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem sajna volt vmi fertőzésem, kikezeltük, ésígy a 20. héten lett levéve, de semmi gond nem volt belőle!
2012. márc. 24. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az utolsó válaszadótól kérdezném, hogy most hány hetes vagy? A fertőzésed elmúlt, a babának semmi baja? Remélem minden rendben van mindenkivel! Jó egészséget kívánok nektek!
2012. márc. 25. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, utolsó vagyok!

:)

ez már korábban volt, a baba azóta már megszületett, sőt 21hóanpos és van már egy 1hónapos kisöccse is! :)

MÁr három kisfiam van. :)

Az első terhességnél nekem nem csináltak rákszűrést.

Másodiknál a 20.héten, ahogy írtam, de nem lett senkinek sem semmi baja. Kis súllyal született a baba, de nem hozták összefüggésbe ezzel a dologgal, egészséges is, semmi baja.

Harmadik terhességnél pedig az első alkalommal mikor dokihoz mentem- 7hetesen, akkor volt a rákszűrés is.

Általában megcsinálják az első orvosi vizságlaton- de ha későbbre tolódik az sem baj. Nekem pl ahogy szintén írtam nem okozott gondot a 20.heti rákszűrés, nyilván jobb minél előbb, de nem véreztem utána meg semmi panaszom sem volt.

Kellemes pocakosodást neked, és könnyű szülést is!!

2012. márc. 25. 14:59
 8/8 A kérdező kommentje:
De jó ilyet olvasni!:) Gratulálok a 3 gyerekhez. Csodálatos dolog. Én a 2. babát várom. Minden jót nektek is!
2012. márc. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!