Drogériákba lehet olyan terhességi tesztet kapni, amit nem csak reggel lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
ha igen,mi a neve?Ugyanannyira megbizható?2011. dec. 21. 10:39
1/10 anonim válasza:
Elvileg mindet bármikor megcsinálhatod, de a reggeli vizelettel a legmegbízhatóbb a teszt.
2/10 anonim válasza:
Én már nem igazán láttam olyan tesztet amit csak reggel lehet megcsinálni...ha korán tesztelsz akkor ajánlatos reggel még az érzékenyebbekkel is...de 4-5 napos késésnél ha a peteérés is közép időbe volt és nem később szinte mind kimutatja akármikor csinálod
3/10 anonim válasza:
Ma már az összeset megcsinálhatod bármikor, de a reggeli vizelet a legtöményebb, így abból lehet a legkorábban kimutatni az esetleges terhességet.
4/10 anonim válasza:
Bármelyiket megcsinálhatod a nap bármely szakában. A kérdés az, hogy már késik, vagy még nem jött el az ideje annak, hogy megjöjjön. Mert utóbbi esetben célszerű reggeli első vizeletet használni, mert az koncentráltabb, és kori időszakban még alacsony a hcg szint. Amúgy érzékenyebb teszteket inkább patikában lehet kapni.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.2hete késik,igaz sose volt rendszeres,de mióta megszületett a fiam,a 6.hónaptól jött meg ismét,pár napos különbséggel,de 2hét késés sose volt,úgyhogy most tiszta ideg vagyok... :( nemsokára megyek vásárolni,és akkor veszek tesztet,azért kérdeztem megcsinálhatom e napközben is,mert nem birok már reggelig várni...:S
2011. dec. 21. 11:16
6/10 anonim válasza:
Csináld nyugodtan napközben. Szerintem ha tudsz vegyél kettőt és azt rakd el reggelre. Gondolom úgy is többet csinálnál.
7/10 anonim válasza:
DM-ben van vagy 5-6 féle terhesteszt.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!Szerencsére nem vagyok terhes(legalábbis a teszt szerint),csak tudnám akkor mitől késik több mint 2hete...
2011. dec. 21. 20:30
9/10 anonim válasza:
Ha semmi nem történik akkor azért keresd fel a dokit ünnepek után
10/10 A kérdező kommentje:
köszi,az lesz,januárban amúgyis esedékes lesz egy citológia,ezért mindenképp elmegyek.
2011. dec. 21. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!