Ovu után 13-ik napon vagyok, reggel (nem első vizeletből) teszteltem egy halvány pozit?
Figyelt kérdés
és rá 4-5 órára is. Az baj hogy nem lett erősebb a második teszten a csík, mint az elsőn? Előre is köszönöm:)2011. dec. 19. 15:43
1/4 H.Orsolya válasza:
Gratulálok, szerintem akkor kismama vagy, de mindenképp menj el orvoshoz és mond el neki, mi van. De mondjuk még elég korai, nem biztos hogy sok mindent lát, úgyhogy ha nem vagy biztos magadba akkor csinálj esetleg egy első vizeletes tesztet. Bár állítólag a fals pozitív sokkal-sokkal ritkább, mint a fals negatív.
Remélem várjátok a babát és most nem elkeserítettelek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és nem keserítettél el:):) Tervezek még egy tesztet! Remélem hogy minden rendben lesz:)
2011. dec. 19. 15:50
3/4 anonim válasza:
Gratulálok!Szép Karácsonyi ajándék! :-) Nekem is 13.napon lett az első pozitív tesztem.Kívánom a legjobbakat!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. dec. 19. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!