11 hetes vagyok első terhességem reggel mindig kicsi a hasam szinte semmi nem látszik amint bekapok egy falatot jön a puffadás egész estig normális ez?
Mikor fog nőni a hasam nektek mikor kezdett el nőni?
A keresőbe beírtam hány hetes vagyok és már 12 hetesen volt olyan akinek látszódott. jövőhét hétfő megyek ultrahangra akkor töltöm a 12 hetet.
Nekem is látszott már 12 hetesen:) Úgy néztem ki, mint egy jóllakott ovis:) De 14 hetes voltam amikor már mindenki elhitte, hogy baba van és nem csak meghíztam(:
Üdv.23 hetes pocakfiú anyukája:))
Hogy kinek mikor látszik meg, az nagyon sok dologtól függ. Általános tapasztalat, hogy a többedik mindig hamarabb látszik, mint az első, mert lazábbak a méh szövetei. Ezen kívül függ még attól, milyen alkat vagy, mennyire széles a csípőd és hogy a még melyik részén tapadt meg a baba.
Nekem az első félidősen még egyáltalán nem látszott. Most a második 13 hetes, sokan már hetek óta látni vélik, de még a rendes ruháimat hordom.
Hamarosan Neked is látszani fog, nyugi!
Jó babavárást!
Sziasztok! Az, hogy mikor kezd el látszani, alkattól és adottságtól is függ, illetve attól is, hogy hányadik baba. Rövid ez a 9 hónap, hamar látszani fog! :)
A puffadás normális, amikor elkezd látszani a poci, akkor először még nem is annyira a baba miatt, mint a bélgázok miatt, ami segít tágítani a hasat, hogy a baba kényelmesen elférjen. Ilyenkor még alig nő a szeméremcsont fölé a méh, viszont szépen kerekedik, alakul, úgyhogy minden rendben van.
Boldog babavárást mindenkinek!
3. babás 24. hetes km
szia! 14. hétben vagyok és már látszódik (első)de olyan, mintha meghíztam volna (közben 3kg-ot fogytam).
a puffadás normális, szedj rá espumizant.
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!