10 hetes terhes vagyok, és ma reggel kell mennem az első vérvételre. Reggelizhetek? Mert nem bírom ki, hogy ne ehessek addig, mivel farkas étvággyal küszködöm a terhesség eleje óta.
Szia! Reggeli vérvétel előtt szerintem ne egyél, mert befolyásolja az eredményt (pl. cukor). Én ilyenkor vittem magammal szendvicset és ahogy kijöttem a vérvételről már be is faltam, egyébként vizet ittam, az egy kicsit segített.
Üdv 32 heteske
Szia!
Én is kb 10 hetesen voltam az első vérvételen, most 12 hetes vagyok. Én sem tudtam lehet-e enni, de rákérdeztem. Azt mondta a hölgy a vérvételen, hogy ne egyek, mert cukrot is néznek. Én mondjuk 1 db kekszet megettem, mert nagyon éhes voltam, de szerencsére hamar végeztem, így nem kellett sokáig éhezni.
Itt Kecskeméten is elmondják, hogy ha cukrot néznek, akkor ne együnk előtte! Ez attól függ, mit néznek!!! teljesen mindegy hol veszik le a vért. Amúgy sok vizsgálat eltér várostól, megyétől függően. De ha cukrot néznek, azt mindenhol éhgyomorra nézik (elvileg!)
szerintem a dokitól kellett volna megkérdezned. Bár nekem volt olyan, hogy bennfekvő voltam a kórházban és onnan mentem vérvételre. Az ápolónőket kérdeztem, és nem tudták a választ, leküldtek, hogy kérdezzem meg a vérvételes csajtól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!