Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt normalis a...

Terhesseg alatt normalis a gyakori fejfajas?

Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok es nagyon gyakran faj a fejem,2-3 naponta.Nagyon eroteljesen.Ma kertem idopontot az orvosnal,remelem nincs baj!!
2011. nov. 2. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
nyugi, teljesen normális, a hormonok okozzák. vehetsz be rá paracetamolt(Benuron, Panadol), vagy Algopyrint is. Jobb ha nem szenvedsz vele, mert az a babócádnak sem tesz jót. Nekem amúgy a gyógyszer nem használ rá, csak a hideg vizes borogatás a homlokomra, halántékomra.
2011. nov. 2. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Hú, nekem pont fordítva volt. Hajlamos vagyok a migrénre, viszont a terhesség alatt egyszer sem fájt a fejem, vagy volt migrénes rohamom (pedig elég brutálisan, hányásig szokott fajulni).

Egyébként melyik részen fáj? Mert más a migrénes és más a vérnyomás okozta.

Ha migrénes: a gyógyszer és alvás mellett igyekezz több folyadékot is inni! Nekem ez is használ.

2011. nov. 2. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hajlamos vagyok migrénre terhességen kívül is, és mind a két terhességemnél a 12. héttől a 18-20. hétig MINDEN NAP fájt a fejem. Rengeteg szenvedtem, a szemem káprázott, volt, hogy hánytam is, volt, hogy csak délelőtt fájt, este vagy délután már nem. De minden nap előjött. Én nem kaptam rá semmit, a jelenlegi terhesség alatt 2X vettem be össz-vissz algopyrint, mert aznap rengeteg dolgom volt, utaztam, stb, de meg sem kottyant, pedig máskor egy egész simán szokott használni. A dokim szerint hormonális, túl kell élni. :S

22 hetes km

2011. nov. 2. 23:54
 4/4 Atroposz ***** válasza:
Igen mert ilyenkor gyakori a magas vagy a magasabb vérnyomás,eleinte nekem is volt nem szedtem rá semmit mert a legtöbb fájdalom csillapítóra rá volt írva ,hogy a kismamák nem szedhetik vagy csak orvosi felügyelettel azt is a 3.hónaptól.
2011. nov. 3. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!