Az egyik barátnőm terhességi tesztet végzett, majd pozitív lett neki, tegnap este! Majd ma reggel negatív! Szerintetek? Tőlem kért tanácsot, mit mondjak neki?!
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 15:31
1/7 anonim válasza:
Ha van egy pozi,ott általában baba van!!!Ismétlés holnap reggel...
2/7 anonim válasza:
Én anno 2-t csináltam, mind a 2 negatív lett, és 23 hetes vagyok :) Szóval szerintem ne költsön tesztre, hanem irány a doki.
3/7 anonim válasza:
Ugyanolyan érzékenységű volt a két teszt? Mert ha pozi érzékenyebb az az igazi. Bár a pozi általában pozi....
4/7 A kérdező kommentje:
Csak azt furcsállottam, hogy a reggeli amiben nagyobb a HCG szint, az mégis negatív lett!Én is mondtam neki, hogy holnap reggel csináljon másikat! Remélem a legjobbakat, bár nem él párkapcsolatban!
2011. dec. 8. 16:01
5/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mind a két teszt, egyforma volt!Márkában, névben, érzékenységben!
2011. dec. 8. 16:02
6/7 anonim válasza:
Meg kell ismételni a tesztet, de általában a negatív téved többet, és a pozi szokott lenni a mérvadó.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem lett terhes!
2011. dec. 9. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!