Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek a hátrahajló méhe miatt nem tudták megcsinálni a chorionbiopsziát? Utánna az amnio sikerült igaz?

Figyelt kérdés
13 hetesen elmentem az istenhegyre,hogy chorionbiopsziát csináljanak,de a Hajdu doktornő egyből mondta,hogy hátrahajló a méhem,ott vannak elöl a beleim igy nem tudja megcsinálni,hanem marad az amniocentézis. Most 2nap múlva megyek a Mávba, 2nap hiján 16 hetes leszek és izgulok nagyon,hogy most már végre sikerüljön a szúrás és túllegyünk rajta. Kiváncsi lennék,hogy volt-e más ilyen helyzetben és utánna minden rendben ment-e.
2012. márc. 18. 12:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Szia!Én az előző terhességemkor amnion voltam,de ott nem említették,hogy hátrahajló méhnél ne tudnák elvégezni(nekem nem ilyen).Én hétfőn megyek Hajdu doktornőhöz-12. hetes leszek-szintén CVS-re.A 16. hét az jó,mert viszonylag korán veszik le a mintát.Minden rendben lesz,ne aggódj.Minden jót kívánok!
2012. márc. 18. 13:39
 2/36 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen! Neked is sok sikert a holnaphoz!! Én meg kedden megyek hozzá. Nagyon remélem,hogy tényleg végre sikerül és túlleszünk aztán "csak" az eredményt kell várni. Az amniot Hajdu doktornő csinálta Neked anno? Mennyit vártál az eredményre? Postán küldték vagy felhivtak hogy menj be érte?
2012. márc. 19. 12:22
 3/36 anonim ***** válasza:
Szia!Túl vagyok rajta(mára volt időpontom,tudod,csak hétfőn veszik a mintát)minden rendben volt.UH alapján makk egészséges(a doktornő szerint)orrcsont megvan,tarkóredő 1.5mm.Kb.5 perc volt,és ami külön szerencse most mellső fali a lepényem(az előző 2 gyerkőcnél hátsó fali volt),így pikk-pakk sikerült.Én amnion a Telkiben voltam(kérdezte a doktornő is,és Ő mondta,hogy hívják a dokit(zárt kör ez,ismerik egymást)),2 nap múlva hívtak az eredménnyel,következő héten email-ben is elküldték.Ha pénz van,sokkal gyorsabban,és modernebb technológiával megy minden(a Telkibből Prágába küldik a mintát,és ott fluoreszkálós módszerrel vizsgálják).Akkor Te holnap mész,ugye?A Hajdu doktornő csinálja(akkor nagyon jó kezekben leszel)?Ne aggódj.A 2 vizsgálatot összehasonlítva ugyan olyan(ez se,az se fáj,inkább kellemetlen),a szúrás pedig olyan,mint egy injekció.
2012. márc. 19. 13:03
 4/36 A kérdező kommentje:
Szia!! Igen,bocsi kicsit szétszórt vagyok,tényleg ma voltál,mert már hétfő van :-)Jó,hogy túl vagy rajta!! Én is nagyon bizom a hajdu doktornőben!! Csak attól félek,hogy most sikerül-e. Úgy rákészültem a CVs-re az istenhegyin aztán olyan rosszvolt hogy hazaküldtek és vártam 3hetet mpst pedig végre újra mehetek és remélem sikerül.Nekem a Mávban csinálja és 4 hét az eredmény :-((( Tudom,hogy a Telkiben van ilyen lehetőség de nekünk nincs 170ezrünk erre most,kb ennyi ha jól tudom. Igy sajnos marad a 4hét várakozás.
2012. márc. 19. 13:15
 5/36 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy sikerülni fog,a Doktornő mondta volna,ha nem így lenne.Gondolom addigra átrendeződnek a belek,mivel nő a méhed.Én 2008 január elején voltam a Telkiben az amnion-akkor még olcsóbb volt-ráadásul nem is kellett a teljes összeget kifizetni(a Magzati Diagnosztikai Központban csináltattam az integrált tesztet,és pozitív eredmény esetén-aki vállalta az amniot-a Telkibe mehetett).Ez a lehetőség ma már nincs,de különben sem akartam hozzájuk menni,mert már akkor eldöntöttem,hogy ha még várandós leszek egyből CVS-t csináltatom meg,abban pedig a Hajdu Krisztina a profi,Ő pedig az Istenhegyin van.Írj majd feltétlen!Drukkolok!
2012. márc. 19. 13:56
 6/36 anonim ***** válasza:
Úgy értettem,hogy "ha pénz van sokkal gyorsabban megy minden",hogy pl.a Telki kórháznak nem okoz gondot,hogy elküldje a mintát jól felszerelt külföldi laborba.De ez az Istenhegyire is vonatkozik-csütörtökön vagy pénteken hívnak az eredménnyel-ha meg állami kórházban végzik(a Bajcsyban is csinálják a CVS-t)2-3 hét,mire eredmény van.
2012. márc. 19. 14:03
 7/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen a Bajcsiban akarták elöször csinálni a Cvs nekem is,de utánna az Istenhegyet mi is azért akartuk,mert hamar meglett volna az eredmény. De igy sajna marad a Máv kórház,de ott ugyanúgy a Hajdu doktornő + Báthorfi lesz,tehát minden ugyanaz mint az Istenhegyen csak itt 4hét az eredmény,ennyi a rossz. Holnap irok!! e pedig feküdj,pihenj,vigyázz magadra!
2012. márc. 19. 18:04
 8/36 anonim ***** válasza:
Köszi,aranyos vagy!Szorítok Neked,írj majd!
2012. márc. 19. 18:55
 9/36 anonim ***** válasza:
Szia!Sokat gondoltam ma Rád.Remélem túl vagy rajta,és sikerült!Írj majd!
2012. márc. 20. 14:38
 10/36 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon kedves vagy,köszönöm! Igen,sikerült a mintavétel de borzasztóan elvagyok keseredve :-(( Ugyanis mintavétel elött volt egy uh és ott a Hajdu doktornő azt mondta,hogy jelenleg nem nagyon tud bizakodni. Látott vmit a baba szivével amiért mennünk kell jövőhéten magzat szivultrahangra,vesetágulatot látott,meg továbbra is vastag redőt. Borzalmas volt pláne,hogy a férjem nem lehetett velem,mert a kisfiamra ő vigyázott otthon. 3 hét az eredmény,ha jó postázzák,ha rossz telefonon hivnak. De egy kis különpénzért az Istenhegyre is küldtek mintát,igy 1hét múlva lesz egy előeredmény ami ha jó még talán bizakodhatunk. 3órát voltam ott,mostmár itthon vagyok és próbálok erős lenni de nagyon félek!
2012. márc. 20. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!