6 hetes kismama vagyok, és sokat biciklizek, egyhuzamban körülbelül egy órát, ami kb 10 km-nek felel meg. Ez majdnem 2 naponta a munkámból kifolyólag. Nem okoz ez bajt a babának? Nem szeretnék elvetélni!
Nem okozol neki problémát csak óvatosan.....
Én még az utolsó hetekben is tekertem...:)
Saját megnyugtatásodra nyugodtan abbahagyhatod. Amikor megtudtam hogy babám lesz onnantól nyalog mentem a munkahelyre. Sokat szúrkált a hasam.
De ha nincs semmi panaszod, és nem okoz nehézséget próbáld ki megy-e, de ne erőltesd!
Volt aki a maratont futotta le 30akárhány hetes terhesen..utána ment szülni, ha jól tudom minden rendben ment, egészségesek. Na ez egy elég extrém példa, de szerintem ha a te szervezeted ehhez hozzá van szokva akkor minden rendben lesz, ha már nem esik jól, ne erőltesd.
Jó babavárást.
Nyugodtan tekerj, ha jól esik! Csak arra figyelj, hogy ne erőltesd meg magad, szépen kényelmesen haladj és ahogy már előttem is írták, kerüld a kátyúkat és az esést! Én az terhességem elejétől bicajoztam egészen a 38. hétig. Hétfőn még tekertem, szerdán mentem szülni. Nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan, amíg jól esik!!!!!
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!