Van itt olyan kismama akinek a hátrahajló méhe miatt nem tudták megcsinálni a chorionbiopsziát? Utánna az amnio sikerült igaz?
Figyelt kérdés
13 hetesen elmentem az istenhegyre,hogy chorionbiopsziát csináljanak,de a Hajdu doktornő egyből mondta,hogy hátrahajló a méhem,ott vannak elöl a beleim igy nem tudja megcsinálni,hanem marad az amniocentézis. Most 2nap múlva megyek a Mávba, 2nap hiján 16 hetes leszek és izgulok nagyon,hogy most már végre sikerüljön a szúrás és túllegyünk rajta. Kiváncsi lennék,hogy volt-e más ilyen helyzetben és utánna minden rendben ment-e.2012. márc. 18. 12:56
21/36 A kérdező kommentje:
:-) Igen persze értem,hogy kitől kérdezed. Én is azt halottam,hogy a Ferency doktor nagyon jó a Bajcsiban!
2012. márc. 21. 11:04
23/36 A kérdező kommentje:
A szivdolgott illetően igen.De a rossz uh nagyon bánt. Pláne,hogy a laboros se érti,hogy az uh rossz a véreredmény meg teljesen jó... Nagyon bizom benne,hogy pénteken már többet tudok. Próbálok nem sirni és nem félni de nehéz.
2012. márc. 21. 11:17
24/36 anonim válasza:
Én voltam tegnap a Bajcsyban :-) nekem a korom miatt (37)
25/36 anonim válasza:
Kérdezőnek:ne sírj,próbálj meg megnyugodni!Látod,van remény!Arra gondolj,hogy a doktornő is így gondolja!Ő pedig ért hozzá.
Utolsó válaszolónak:én is a korom miatt voltam(39).
26/36 anonim válasza:
Szia!A CVS-es vagyok.Képzeld,nem régen hívott az Istenhegyiről a Biológus(a Kónya Márton),egészséges a baba,és kislány!Kívánom,hogy hasonló jó hírekkel hívjanak Téged is.
27/36 A kérdező kommentje:
Szia! Engem is hivtak az Istenhegyről..Beteg a baba,downs és szivbeteg,holnap szakitják meg a terhességet :-(( Borzalmasan félek és fáj.. Neked viszont szivből Gratulálok!! Kérlek szurkolj nekem,hogy rendben menjen minden és túllegyek rajta,hogy lehessen még egyszer babám..
2012. márc. 25. 12:13
28/36 anonim válasza:
A 26. vagyok.Édes Istenem nagyon nagyon sajnálom.Gondolni fogok Rád holnap.A barátnőm év elején járt így-2. baba lett volna-csak Ő már 22 hetes volt,amikor megkapta a rossz eredményt,így meg kellett szülnie.1-2 hónap múlva startolnak a következő babára.Hidd el,Neked is lesz hamarosan egészséges babád!Addig is sok erőt,és mielőbbi -testi,lelki-felépülést kívánok!
29/36 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Köszönöm!! A barátnődnek minden rendben volt a művi vetélés során? Nagyon fájt neki? Utánna a következő baba egészséges lett?
2012. márc. 25. 17:20
30/36 anonim válasza:
Fájt Neki,mivel szülés volt.Azért nem kapott EDA-t,mert az megnyújtotta volna a vajúdást.Csak valami fájdalomcsillapító szurit kapott.Annyi,hogy nem 10,"csak" 5 cm-re kellett tágulnia,mivel a baba még kicsi volt(22 hetes).Úgy tűnik minden rendben,már a következő hónapban vissza állt a ciklusa.Még nem terhes,hiszen 2.5 hónap telt el,de reméli,hogy 1-2 hónap múlva már pozitív lesz a tesztje(a dokija szerint sincs akadálya).Kívánom Neked is a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!