Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek a hátrahajló méhe miatt nem tudták megcsinálni a chorionbiopsziát? Utánna az amnio sikerült igaz?

Figyelt kérdés
13 hetesen elmentem az istenhegyre,hogy chorionbiopsziát csináljanak,de a Hajdu doktornő egyből mondta,hogy hátrahajló a méhem,ott vannak elöl a beleim igy nem tudja megcsinálni,hanem marad az amniocentézis. Most 2nap múlva megyek a Mávba, 2nap hiján 16 hetes leszek és izgulok nagyon,hogy most már végre sikerüljön a szúrás és túllegyünk rajta. Kiváncsi lennék,hogy volt-e más ilyen helyzetben és utánna minden rendben ment-e.
2012. márc. 18. 12:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Annak örülök,hogy írtál,annak amit írtál,nagyon nem örülök!!!Az nagyon rendes a doktornőtől(még ha egy kis plusz pénzért is),hogy segít,hogy gyorsabban legyen eredmény.Látod,erre gondoltam,amikor azt írtam,ahol van pénz gyorsabban mennek a dolgok.Ő is felküldi az Istenegyire a mintát.Érdekes(és szerencse),az Ő laboruk is gyorsan tud előzetes eredménnyel szolgálni.Nagyon nagyon drukkolok Nektek,és ne aggódj,mert az nem tesz jót.Akkor kb. jövő hét kedd körül tudsz már előzetes eredményt?
2012. márc. 20. 19:53
 12/36 A kérdező kommentje:
Azt irták,hogy kb 1hét,de hogy nem mindig sikerül elemezni,hát remélem sikerül mert ez utalni fog a 3hét múlva lévő kórházi eredményemre. Nagyon félek :-( Most is itt mozog és nem akarom elveszteni.
2012. márc. 20. 19:56
 13/36 anonim ***** válasza:
Abszolút átérzem ezt az egészet!Én már másodjára csinálom a végig,a szerencse az,hogy most még nem érzem Őt,illetve a fiamnál nem kellett heteket várni.De maga volt a pokol az a pár nap várakozás is.Próbálj meg megnyugodni,és arra gondolni,hogy minden rendben lesz!Hiszen a doktornő se mondott le róla!
2012. márc. 20. 20:33
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem akarok lemondani róla,de most kiirtam egy másik kérdésben is ezt és volt aki azt irta,hogy tuti nem egészséges igy :-((( Már nem tudom,hogy mit gondoljak..
2012. márc. 20. 20:37
 15/36 anonim ***** válasza:
Láttam a kérdésedet,de őszintén!Egy laikus,hogy jelentheti azt ki,hogy:sajnálom,beteg?!A doktornő nem mondta ezt így!Igenis van még remény!
2012. márc. 21. 09:26
 16/36 anonim ***** válasza:
Szia, nekem tegnap csinálták a Bajcsyban, nagyon rendes aranyos a főorvos és a genetikus is !!!! Hason keresztül szúrtak, 16. hétben vagyok, van akinek hüvelyen keresztül csinálják, most 3 hét várakozás az eredményre :-(
2012. márc. 21. 09:36
 17/36 A kérdező kommentje:
Szia! Ma beszéltem az Istenhegyi laborral és az Orvosommal is. Az iStenhegyen azt mondta a laboros hogy nagyon igyekszik péntekre megcsinálni a mintámat és hogy nem érti hgy az Uh elég rossz de a véreredmények jók szóval még semmit nem tudni. Az orvosom meg elmondta,hogy ez a szivbetegség ami sejthető nem veszélyes,tud tőlle rendesen élni a baba. Szóval inkább azon kell túlleni,hogy ne legyen szindrómás beteg.
2012. márc. 21. 10:23
 18/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen 3hét a várakozás nekem is alapból,de most izgatottan várom az előeredményemet.Remélem meglesz péntekig. Sok erőt,kiatrtást Neked!
2012. márc. 21. 10:25
 19/36 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok(meg az az előtti,az előtti stb.).A Ferenczi doktor csinálta,ugye?Róla már hallottam,nagyon jó doki.Tudom,hogy a Bajcsyban ingyenes,de az a 3 hét...szerencsére nekem csütörtökön vagy pénteken lesz eredmény.Ezért akarta a kérdező is az Istenhegyin megcsináltatni(na meg persze az se mindegy,hogy a Hajdu doktornő a legprofibbak egyike).Neked miért kellett menned?
2012. márc. 21. 10:54
 20/36 anonim ***** válasza:

Mármint nem az utolsó vagyok,hanem a Bajcsys előtti válaszoló-Te tudod,Kedves kérdező-és Tőle kérdezem,hogy Neki miért kellett mennie?

Kérdezőnek:felhívtad Őket?Reméljük hamarosan megnyugodhatsz Te is.

2012. márc. 21. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!