Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama akinek...

Van itt olyan kismama akinek a hátrahajló méhe miatt nem tudták megcsinálni a chorionbiopsziát? Utánna az amnio sikerült igaz?

Figyelt kérdés
13 hetesen elmentem az istenhegyre,hogy chorionbiopsziát csináljanak,de a Hajdu doktornő egyből mondta,hogy hátrahajló a méhem,ott vannak elöl a beleim igy nem tudja megcsinálni,hanem marad az amniocentézis. Most 2nap múlva megyek a Mávba, 2nap hiján 16 hetes leszek és izgulok nagyon,hogy most már végre sikerüljön a szúrás és túllegyünk rajta. Kiváncsi lennék,hogy volt-e más ilyen helyzetben és utánna minden rendben ment-e.
2012. márc. 18. 12:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a történteket, én még idegesen várom a válszt a CVS eredményéről, 38 éves leszek :-( 20-án voltam sztk-s úton így az eredmény 3-4 hét :-(
2012. márc. 26. 13:15
 32/36 anonim ***** válasza:

A CVS-s vagyok.Hú,az nagyon hosszú idő.Talán ki se bírtam volna,ez a 4 nap is olyan soknak tűnt.Bízom benne,hogy minden rendben lesz.,írj majd.

KEDVES KÉRDEZŐ!Sokszor eszembe jutottál délelőtt.Remélem,már túl vagy a beavatkozáson,és a gyógyulásra koncentrálhatsz.Kívánom,hogy amíg nem jön a kis tesó, a nagy fiad pótolja az űrt!

2012. márc. 26. 14:43
 33/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek,már itthon vagyok,3napig voltam kórházban. Nagyon nehéz és fájdalmas volt.. Lelkileg nagyon beletörtem ebbe..Fél évig kell várni,pihenni és utánna lehet újra próbálkozni. Nehezen találok önmagamra,nem tudok enni aludni,csak úgy túlélem a napokat,de nem adom fel és hiszem hogy kapok majd egy pici egészséges babát.. Csak ez most borzalmasan fáj...
2012. márc. 30. 12:38
 34/36 anonim ***** válasza:
Köszi,hogy írtál.Teljesen normális dolog,hogy fáj a tested,és a lelked.És hidd el,nemsokára egészséges babád fog születni.De előbb ezt a babát el kell engedned...a barátnőm a 22 hetes kicsijét vesztette el 3 hónapja(szintén beteg volt),és lassan már próbálkozhatnak(nekik nem mondta a doki,hogy várjanak fél évet).A ciklusa visszaállt,és tetsileg teljesen rendben van,persze a lelke még fáj.Kívánok MINDEN JÓT Nektek.A CVS-s válaszoló.
2012. márc. 30. 15:47
 35/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2012. márc. 31. 17:32
 36/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tudom hogy regi mar a kerdes es nem akarok sebeket feltepni, de ha van kedvetek akkor beszelhetunk egy par mondat erejeig, en ugyanebben a cipoben jarok, kedden csinaltattam cvs-t, mert a 12. Heti ultrahangon 3.3 mm-es tarkoredo erteket mertek.

Nekem is azt mondtak hogy ha rossz az eredmeny, akkor masfel heten belul hivnak, ha nem, akkor 3 heten a postai ertesites, telefonon erdeklodni nem lehet. :(

Meg csak pentek este van, szornyu. 25 eves vagyok es masodik babank lenne, egyet mar sajnos elveszitettunk a 11.heten.

Megkerdezhetem kedves kerdezo, hogy mekkora tarkoredo erteket mertek nalad, ami utana hogy alakult, hogy a doktorno nem bizakodott tovabb?

Nekem semmilyen rendellenesseget nem talaltak a szivben sem az agyban egyelore, de ez mind a 18. Heti kotelezon lesz fontos, most a nagy reszet meg nem is latnak, ha baj van.

Izgulok es rettegek, fogalmam sincs hogy elem tul azt amit a kerdezo atelt.

Azota szuletett babatok?? Nagyon remelem hogy sikerult es boldog csalad vagytok! :)

2013. szept. 6. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!