Van itt olyan kismama akinek a hátrahajló méhe miatt nem tudták megcsinálni a chorionbiopsziát? Utánna az amnio sikerült igaz?
A CVS-s vagyok.Hú,az nagyon hosszú idő.Talán ki se bírtam volna,ez a 4 nap is olyan soknak tűnt.Bízom benne,hogy minden rendben lesz.,írj majd.
KEDVES KÉRDEZŐ!Sokszor eszembe jutottál délelőtt.Remélem,már túl vagy a beavatkozáson,és a gyógyulásra koncentrálhatsz.Kívánom,hogy amíg nem jön a kis tesó, a nagy fiad pótolja az űrt!
Sziasztok!
Tudom hogy regi mar a kerdes es nem akarok sebeket feltepni, de ha van kedvetek akkor beszelhetunk egy par mondat erejeig, en ugyanebben a cipoben jarok, kedden csinaltattam cvs-t, mert a 12. Heti ultrahangon 3.3 mm-es tarkoredo erteket mertek.
Nekem is azt mondtak hogy ha rossz az eredmeny, akkor masfel heten belul hivnak, ha nem, akkor 3 heten a postai ertesites, telefonon erdeklodni nem lehet. :(
Meg csak pentek este van, szornyu. 25 eves vagyok es masodik babank lenne, egyet mar sajnos elveszitettunk a 11.heten.
Megkerdezhetem kedves kerdezo, hogy mekkora tarkoredo erteket mertek nalad, ami utana hogy alakult, hogy a doktorno nem bizakodott tovabb?
Nekem semmilyen rendellenesseget nem talaltak a szivben sem az agyban egyelore, de ez mind a 18. Heti kotelezon lesz fontos, most a nagy reszet meg nem is latnak, ha baj van.
Izgulok es rettegek, fogalmam sincs hogy elem tul azt amit a kerdezo atelt.
Azota szuletett babatok?? Nagyon remelem hogy sikerult es boldog csalad vagytok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!