Sebészeti beavatkozás a terhesség alatt? Nem veszélyes? Nagyon aggódom!
18 hetes kismama vagyok. A fejemen van egy zsírmirigy,ami pár napja megnőtt és fáj is. A háziorvos sebészetre küldött. Valószínüleg ki kell vágni.
Nagyon aggódom. Annyit mondott helyi érzéstelenítés.
Mégis annyira ideges vagyok
Volt valakinek hasonló panasza???/problémája
Hát, ezen ne aggódj. Nyugodtan menj! :)
33 hetes
Nem lesz semmi probléma.Az orvos úgyis tudja,hogy babát vársz s olyan érzéstelenítőt fog adni ami nem ártalmas.Végülis fogászatra is járnak a kismamák és azt is injekcióval csinálják.Egyedül a röntgen nem ajánlott.
Esetleg,ha annyira tartassz tőle akkor szülés utánig nem lehet kihúzni?????
4 gyerkőc anyukája
Én a 9. hétben voltam, amikor valamitől begyulladta az ujjam, háromszorosára dagadt és meggyűlt.
Fel kellett vágni és kitisztítani a sebészeten. Kaptam bele helyi érzéstelenítőt, vérzett mint a fene, átkötötték, semmi gond nem volt később.
Köszönöm:)
Kicsit megnyugodtam.....Remélem nem lesz olyan szörnyű
Ne aggódj,mert nagyon ügyesen dolgoznak a sebészeten.
Nekem a 4.gyerekem születése után 2 héttel belefúrodott hirtelen egy szálka takarítás közbe a körmöm alá s végig ment a tövééig.Miután hazajött a férjem ő próbálta volna kiszedni,de rettenetesen fájt.Így inkább lementem a sebészetre,mert már gyulladt ki befele.
Lementem még akkor este kaptam érzéstelenítőt így nem éreztem semmit s ügyesen kiszedte.Oldalt vágott egy rést s még a körmömet se kellett leszedni.Az ijedelem rosszabb volt.S kaptam egy tetanuszt.
Ennyi volt!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!