37 hetesen el merjek még indulni egy 300 km-es útra autóval?
Figyelt kérdés
A férjem vezetne, egyik nap lemegyünk, ott két éjszaka, majd vissza.2012. márc. 26. 04:34
1/9 anonim válasza:
Ha minden rendben van akkor igen.
Anyósomék 150kmre laknak (2órára) tőlünk kb a 38.hétig jártunk hozzájuk. Utána már nem mertem (meg a biztonsági öv is kényelmetlen volt)
2/9 A kérdező kommentje:
Van övvezetőm, úgyhogy ez nem lenne gond.
2012. márc. 26. 07:47
3/9 Disi válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de egy ismerősöm lejött Pestről a szüleihez Hódmezővásárhelyre (200 km) és végül itt szült meg. Neki is lett volna még 2 hete.
4/9 anonim válasza:
én nem mernék elindulni. ilyenkor már simán elindulhat a szülés, és valszeg nem értek haza, a kihívott mentő meg a legközelebbi kórházba visz.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, igen, ezért vacillálok én is...
A lányomat 41 hétre szültem, de az már 12 éve volt..
2012. márc. 26. 09:11
6/9 anonim válasza:
Én tuti nem mennék. Attól, hogy van aki nem szült meg ilyen utakon, épp elég, ha pont te fogsz, nem? Én nem vállalnám be.
33 hetes km
7/9 anonim válasza:
Apukámék 1 órányira laknak tőlünk, 39 hetesen még én vezettem. Persze ott volt a párom, nem is örült neki senki, de akkor már olyan régen vezettem és annyira szerettem volna, a pocaklakó is élvezte a kirándulást..
40+3ra indítottam szültem.
8/9 anonim válasza:
És mi van, ha valahol az autópályán, a semmi közepén elmegy a magzatvíz?
Én nem kockáztatnék.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy jobb nem ugrálni már a végén.. Köszi a válaszokat
2012. márc. 26. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!