11/15 anonim válasza:
Most leszek 14. 47 kiló vagyok, 168 centi és 70C melltartó kell. Alig találni mert kevés vékony, C-s lány van.
12/15 anonim válasza:
nekem ezek nem tetszenek, de ha neked tetszik, meg ha van bele mit rakni, csak vedd ki belőle a szivacsot mert az úgy már nagyon csúnya volna.. 13/l
13/15 anonim válasza:
szerintem inkább sport melltartó
azért nem minden kislánynak van nagy melle,szivacsra és merevítőre pedig nincs szükség minek??
14/15 anonim válasza:
Ha van mit beleraknia nem, mert akkor értelemszerűen kell és ha neki ez kényelmes akkor jó. De hogyha olyan, mint rengetegen, hogy nincs benne semmi; a szivacs és a "mellei" között egy nagy lyuk van akkor ciki, nem értem mi szükség van rá. De ha magabiztos ettől, és jól érzi magát benne akkor tőlem hordja nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!