Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?
Engem aztán vihettek volna 9 évesen,mert nem mentem volna.. nem az,hogy prűd lennék,de senkinek a csupasz testét nem szeretném bámulni a strandon!
Mondjuk nálunk itthon se szokás totál pucéran mászkálni a lakásban.
Én nem vinném a gyerekemet,de ez családtól függ..
a kerdezo jol le lett ugatva..pedig szerintem nem erdemelte meg.
a kerdesedre valaszolva; szerintem ez nagyban fugg a csaladi legkortol, hogy mennyire tabu nalatok a meztelenseg. nalunk pl anya nyitott ajtonal tusol, azt mondja, nem birja, ha be kell zarkoznia. ezt a csalad tobbi tagja elfogadja, de mindenki mas zart ajtonal furdik, mert minket meg az zavar, ha nem tudunk bezarkozni. en a sajat szobamban siman flangalok ruha nelkul, meg ugy is alszom, de ha valaki be szeretne jonni, az kopog es megvarja, hogy felvegyek valamit. szoval ha Ti az anyukam-fele kategoriaba tartoztok, a kisgyereknek nem ujdonsag a meztelen test latvanya, nem okoz neki lelki torest vagy ki tudja, mit, es ha nem neveltetek pruderiara, akkor szerintem meg lehet probalni. de a helyetekben mindenkepp megmondanam neki, hogy most egy olyan helyre megyunk, ahol minden neni es bacsi ruha nelkul fognak furodni es napozni, nem illik oket (nagyon) megbamulni es ha valami szamara szokatlant eszlel, azt majd otthon, ha nagyon surgos, akkor helyben, de halkan megbeszeljuk (elkezulendo az olyan felkialtasokat, hogy "nezd, anya, milyen nagy a neni feneke!")
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!