Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 9 éves gyermekkel (lány)...

Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6
 21/57 viktor123456 ***** válasza:
51%
vidd csak, szokja a farok látványát. :)
2012. aug. 3. 09:05
 22/57 anonim ***** válasza:
65%
Jaj, remélem nem gondoltad komolyan, hogy elviszed! Az, ha te és a férjed/feleséged elmentek, az más, mert ti már felnőtt emberek vagyok! Ti már el tudjátok dönteni hogy mit akartok, de az a 9 éves gyerek még ha elmondod is neki, hogy milyen, nem hiszem, hogy meg tudja ítélni, hogy akarja-e. Ne vidd el. Ki tudja, lehet hogy majd a későbbiekben emiatt az élmény miatt lesz zárkózott a szexszel és a meztelenséggel kapcsolatban! Lehet hogy egy életre szóló törést okozol neki.
2012. aug. 3. 12:33
 23/57 anonim ***** válasza:
40%

Vidd el nyugodtan, ha eddig sem volt tabu a meztelenség a családban!

Sokkal kényelmesebb meztelenül fürdeni és napozni. Nagyon jó dolog, ha a gyerek már kiskorában megszokja, hogy van szép, csúnya, még csúnyább ember, és soha ne ez alapján ítéljen, hanem a belső értékek legyenek a fontosak! Az előbbi válaszadók tanácsait figyelembe véve a mozgássérült, csúnya,vagy egyéb devianciával bíró ember teste ciki, nem közösségbe való, és egy gyerek inkább ne lássa.

Szerintem bizony nyugodtan vidd oda, mert jókedvű, normális,szabadabb lelkű emberek kapcsolódnak ki általában ilyen helyeken.

A többiek meg menjenek máshová, semmi sem kötelező...

2012. aug. 3. 13:36
 24/57 anonim ***** válasza:
44%
A 07:30-as és 07:34-es válaszoló vagyok. Teljesen egyetértek a 13:36-os Válaszolóval!!!
2012. aug. 3. 13:39
 25/57 anonim ***** válasza:
76%

"Az előbbi válaszadók tanácsait figyelembe véve a mozgássérült, csúnya,vagy egyéb devianciával bíró ember teste ciki, nem közösségbe való, és egy gyerek inkább ne lássa.

Szerintem bizony nyugodtan vidd oda, mert jókedvű, normális,szabadabb lelkű emberek kapcsolódnak ki általában ilyen helyeken."

Nem ciki a mozgássérült,csúnya vagy egyéb devianciával bíró emberek teste sem,csak egy kislánynak mégis kényelmetlen lehet,hogy ott mászkál rengeteg idegen ember anyaszült meztelenül,ráadásul nem tudni,hogy ilyenkor egy kislány vajon mire gondolhat..lehet,hogy később egy ilyen élmény miatt maradandó gátlásai lesznek akár a szex terén,akár az élet bármelyik területén.Lehet,hogy emiatt nem tud majd felszabadulni.

Valóban szabadabb emberek lehetnek azok az emberek,akik odamennek,de lehet,hogy vannak perverz emberek,akiknek a gyereked testét gondolom nem szívesen mutogatnád,de még akár a tiedét se..

Meg gondold el,hogy egy kisgyerek elbambul,a felnőtt már nem..és kellemetlen,ha véletlenül ott felejti a szemét egy férfi nemi szervén..a férfi meg észrevenné..micsoda ciki lenne az.

Ne vidd szerintem.

2012. aug. 3. 13:44
 26/57 anonim ***** válasza:
53%
Amit írsz, az egy olyan gyereknél lehetséges rekció, aki most lát először meztelenséget. Hidd el, rögtön "lejön" az egy értelmes gyereknek, hogy ez itt természetes állapot, senki senkit nem nézeget...Különben meg az a kis tanga, ami a "normális" strandokon van az embereken,sokszor sokkal szexibb látvány. Szerintem a későbbi szexuális kíváncsisága jó mederbe kerül, ha kb. tudja, milyen sokféle ember létezik a letakart részeket is beleértve, és nem csak a magazinok csodáit tekinti támpontnak.
2012. aug. 3. 13:57
 27/57 anonim ***** válasza:
70%
Szegény lelki sérült lesz.
2012. aug. 3. 17:55
 28/57 anonim ***** válasza:
85%
én asztis furcának tartom ha 1 szülö a 3-10 éves gyereket nemtudja felöltözteni pl ha engedi nudizni vagy nincs rajta meltertó szoval nevid csak pedofilok zsákmányáválik majd ezek nem természetes dolgok a perverzió felé hajlik és föleg ha lány mert akor még nagyon érzékeny és tuti kiborulna ha nem öltözhetne fel fürdőruciba agyá rá ruhát vagy ne nudizatok
2012. aug. 4. 00:07
 29/57 anonim ***** válasza:
81%
Ok, hogy nálatok nem tabu a pucérság, de szerintem ne vidd el. Mi is szoktunk a barátaimmal este elbaromkodni a szabadstrandon meztelenül, de nudista strandra be nem tenném a lábamat. Hogy meztelenül mutogassam magam idegen férfiak között, akiknek ki tudja, milyen perverz fantáziái vannak? Hát kösz, nem.. És szerintem ne tedd ki ennek szegény gyereket, ki tudja, milyen pedofil állatok mászkálnak ott. Ráadásul a szexuális fejlődésére is rossz kihatással lehet ez az élmény.
2012. aug. 4. 01:24
 30/57 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogyne... pont ez kell minden 9 évesnek. Ilyen helyen a gyerek is meztelen?? Hagy lesse a sok pedo bácsi? Egyáltalán mi értelme nudizni? Sose értettem, valaki magyarázza már meg. Tényleg nem tudom.
2012. aug. 4. 02:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!