Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?
Vidd el nyugodtan, ha eddig sem volt tabu a meztelenség a családban!
Sokkal kényelmesebb meztelenül fürdeni és napozni. Nagyon jó dolog, ha a gyerek már kiskorában megszokja, hogy van szép, csúnya, még csúnyább ember, és soha ne ez alapján ítéljen, hanem a belső értékek legyenek a fontosak! Az előbbi válaszadók tanácsait figyelembe véve a mozgássérült, csúnya,vagy egyéb devianciával bíró ember teste ciki, nem közösségbe való, és egy gyerek inkább ne lássa.
Szerintem bizony nyugodtan vidd oda, mert jókedvű, normális,szabadabb lelkű emberek kapcsolódnak ki általában ilyen helyeken.
A többiek meg menjenek máshová, semmi sem kötelező...
"Az előbbi válaszadók tanácsait figyelembe véve a mozgássérült, csúnya,vagy egyéb devianciával bíró ember teste ciki, nem közösségbe való, és egy gyerek inkább ne lássa.
Szerintem bizony nyugodtan vidd oda, mert jókedvű, normális,szabadabb lelkű emberek kapcsolódnak ki általában ilyen helyeken."
Nem ciki a mozgássérült,csúnya vagy egyéb devianciával bíró emberek teste sem,csak egy kislánynak mégis kényelmetlen lehet,hogy ott mászkál rengeteg idegen ember anyaszült meztelenül,ráadásul nem tudni,hogy ilyenkor egy kislány vajon mire gondolhat..lehet,hogy később egy ilyen élmény miatt maradandó gátlásai lesznek akár a szex terén,akár az élet bármelyik területén.Lehet,hogy emiatt nem tud majd felszabadulni.
Valóban szabadabb emberek lehetnek azok az emberek,akik odamennek,de lehet,hogy vannak perverz emberek,akiknek a gyereked testét gondolom nem szívesen mutogatnád,de még akár a tiedét se..
Meg gondold el,hogy egy kisgyerek elbambul,a felnőtt már nem..és kellemetlen,ha véletlenül ott felejti a szemét egy férfi nemi szervén..a férfi meg észrevenné..micsoda ciki lenne az.
Ne vidd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!