Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit felejtettetek otthon, ami...

Mit felejtettetek otthon, ami jó lett volna ha veletek van az üdülés alatt?

Figyelt kérdés
Kérdésem a gyerkőcökkel kapcsolatos dolgokra vonatkozna. Másfél éves fiunkkal készülünk utazni, és jó lenne, ha semmi fontosat nem felejtenék el. Kíváncsi vagyok, h mások miket felejtettek el.
2011. aug. 10. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem felejtettem el semmit, amire szükségünk volt, sőt jóval több cuccal utaztunk, mint kellett volna. Viszont, ami jól jött volna, de akkor még nem volt nekünk: esőkabát és gumicsizma, mivel a nyaralásunk 3. napjától szemerkélt az eső.
2011. aug. 10. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát igen, az nekünk sincs még, bár már hetek óta venni készülök. :)

Valószínűleg nálam is több cucc lesz a kelleténél, de azért kíváncsi vagyok másokra.

2011. aug. 10. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:

a bébiszittert .-DDD

komolyan meg ált semmit listát írok előtte h mit akarok vinni eddig nem volt ami otthon maradt volna

de természetesen a gyerekek szívesen elhozták volna az összes játékot de azt azért még sem lehet

legyen nálad elsősegély csomag náluk ez betadin krém ragtapasz lázcsillapító és a megfelelő homeos bogyók

rossz időre ruha kedvenc játék tisztálkodó szerek kb ennyi az alap

2011. aug. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!