Nudista szülök! Ti hogy szoktattátok a gyereket a nudizmushoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Te a teszttel kimutatható-e, hogy ki az anya és az apa kérdezőnek a barátja vagy?
4.
az én is olvastam!Mármint az apás tesztet!Vicces!
Hát ilyeneket!
Nah meg ez a nudizás is!Ez a gyerek fejlődésére is tuti kihat!
Már ne is haragudj!
Igen, kihat a gyerek fejlődésére. Szerintem pozitívan.
Nálnuk ugyan otthon nem voltunk állandóan meztelenek, de nem szégyellősködtünk, sőt, néha nudista strandon is voltunk.
Nekem az volt a fura, hogy valakinek nem természetes a meztelenség, hogy tizenpáréves korában látott életében először nemi szervet (kis szerencsével akkor csak képen) a sajátján kívül, hogy majdhogynem gusztustalannak tartott egy ruha nélküli testet...
Komolyan ez lenne a természetes?
Nem hinném, hogy komoly kérdés lenne, mert aki nudista (nincs azzal semmi baj) annak eszébe sem jut, hogy hogyan szoktassa hozzá a nudizmushoz, hiszen neki ez természetes.
Mint ahogyan én sem kérdezem meg, hogy hogyan szoktassam a gyereket hozzá a ruhához.
Szerintem unatkozik a kérdező és szeretne valahogyan valami kis parázs vitát kirobbantani, hogy legyen-e a gyerek pucéran avagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!