Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nudista szülök! Ti hogy...

Nudista szülök! Ti hogy szoktattátok a gyereket a nudizmushoz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 10:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Titokgazda!

Az, amit vélek, nem biztos, hogy sértegetésre ad okot. Egyébként vitatott, hogy van-e különbség a naturizmus és a nudizmus között: [link]

Valószínűleg egy múltbeli fájó emlékedet juttattam eszedbe, ezért kérem szíves elnézésedet. Jó éjszakát!

2012. febr. 14. 00:51
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

"a fürdőruhát , meg a ruhákat azért találták fel, hogy viseljük őket :)"

Van benne valami, mert Európában az újkorban még a tizennyolcadik század közepéig-végéig mindenki nudista volt. ;)

Ez komoly. Mária Terézia és Viktória királynő munkássága és példájuk terjesztette el újra a prüdériát a vén kontinensen.

2012. febr. 14. 02:30
 23/31 anonim válasza:
77%
Az enyém már úgy született...:)
2012. febr. 14. 08:24
 24/31 subaru0102 válasza:
100%
szerintem mikor zuhanyzik a gyerek meztelenul tegye
2012. febr. 14. 14:00
 25/31 anonim ***** válasza:
74%
Mivel a kérdés kiírója 1X sem szólt hozzá, így már tuti, hogy nem komolyan érdekli csak unatkozik és olvasni akarja hogyan öli egymást a 2 tábor...ne dőljetek be neki. Mindenkinek szíve joga, hogy hogyan neveli a gyerekét. Kár ezen vitatkozni, egymást meggyőzni meg úgy sem lehet (itt legalább is)
2012. febr. 14. 14:07
 26/31 anonim válasza:
38%
esetleg kérdezd meg a gyámügyet hátha elveszik tőled a gyereket és boldog élete lesz ;)
2012. febr. 14. 22:58
 27/31 anonim ***** válasza:
91%

22-es!

Erre van valami forrásod?

2012. febr. 14. 23:23
 28/31 anonim ***** válasza:
68%

mi sose szégyenlősködtünk egymás előtt. és nem torzult el az elménk. hülyeség ezen vitatkozni szerintem, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. de azért szerintem kicsit ciki ha egy szülő a saját gyereke előtt szégyenlős.

nem rohangálunk egy szál semmiben a házban, egymás előtt fürdünk, mégse csúfoltak soha oviban/suliban, mert nem reklámoztuk ezt.

19L

2012. febr. 15. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

tegnapelőtt 23:23

Van olvas el bármely alaposabb munkát a Viktoriánus kor szokás világáról, vagy úgy szintén Mária Terézia uralkodásának koráról.

A fürdő kultúrától a divatig ők átírták a szabályokat. Így az összes területről szóló könyvben ez köszön vissza állandóan.

Bár én leginkább szociológiai munkában olvastam erről.

2012. febr. 16. 05:16
 30/31 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a nudizmus nagyon is jó dolog, csak a társadalom iszonyatosan prőd, különösen a magyar. Horvátországban például ez abszulut nem gond. Mi rendszeresen eljártunk ilyen helyekre, a gyerek is jött velünk egy darabig, és otthon is természetes volt a meztelenség. Most viszont hogy elmúltak 14 évesek, nem szívesen teszik, a süket társadalmi hülyeségek miatt, de ilyen korban a gyerekek mind elutasítják. A Horvát nudin is a tinik mind fürdőruhában voltak, aztán 20 felett ismét levették. Ezeket figyelembe kell venni és nem kell törődni a sok hülye prűd majommal, mert nem tudják, hogy mi a jó.

Aki sosem evett például csokit, az azt sem tudja hogy finom, de attól még lehet útálni azokat, akik szeretik. Persze van olyan is, aki evett és mégsem ízlik neki, de nem sok. Így van ez a nudizással is. Elutasítják alapból, úgy hogy nem is próbálták egy normális közegben. Javaslom minden ellenpártinak, hogy töltsön el egy hetet mondjuk pl. Koversadan, és utána mondjon véleményt.

2012. márc. 6. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!