Előző levelem hasznosság szempontjából lassan negatívba megy át. Most írok egy másikat. Az itt szereplő kérdést itt feltenni nem célszerű. Magyarországon jó ha a lakosság 2%-a naturista. Viszont itt a többi 98% is válaszol. Nos ez a 98% egy része jóindulatú, egy része közömbös míg egy jelentős része kifejezetten rosszindulatú a naturizmussal kapcsolatban. Egy ilyen mintában objektív választ várni nem lehet. Néhány jóindulatú hozzászólásra a legvadabb támadások érkeztek. Azt javaslom mindenkinek aki a naturizmust meg akarja ismerni, hogy menjen el egy naturista helyre a családjával, vagy akár egyedül és tapasztalja meg az ottani körülményeket. A naturizmussal ellenséges véleményeket pedig figyelmen kívül kell hagyni.
2012. aug. 9. 12:42
42/57 anonim válasza:
Én nem vinném a gyerekemet, legyen bármennyi idős egy ilyen strandra. Gyerek fejjel nem érti hogy mit lát, zavarba jöhet, olyat láthat, amitől elborzadhat egy életre. (Akár a látottak befolyásolhatják a későbbi lelki-, szexuális fejlődését. Nem tudom...) De én biztos nem vinném olyan helyre ahol meztelenek az emberek. Egy gyereknek nem való a meztelenség látványa. Egy felnőtt, ha ezt szereti, menjen. De gyereket ne cipeljen magával... Majd ha idősebb lesz (18 éves) eldönti hogy akar e menni, mert akkora már lesz saját véleménye, kialakult világképe, miegymás.
2012. aug. 9. 13:59
43/57 anonim válasza:
Eggyezek a pozitív válaszadókkal. De sajnos a magyarok ilyenek, fogalmuk sincs valamiről, de mindenbe beleszólnak.A válaszadók javarésze még közel sem volt egy FKK-hoz de ...Ajánlom hogy egyszer /ruhástól is bemehetnek/ és menjenek el és meglátják hogy kultúr környezetben kultúrált emberek vannak ott, nem hangoskodnak, vigyázzák a természetet, barátságossak, szóval nem olyanok mint a magyarok többsége !Az ilynek meg is érdemlik amilyen sorsban élnek orbán királyságában.
2012. aug. 10. 09:36
44/57 anonim válasza:
Szerintem ez nem gyereknek való program.menjetek ti a nudista strandra amikor valaki vigyáz a kislányra,együtt pedig ruhásra menjetek.
Nem hiszem,hogy a gyerek kiváncsi mások szottyadt csöcsére/heréjére/akármijére.
Mellesleg most nem szeretnék senkit megéstrnei,aki ilyen helyekre jár de én félteném is a 9 éves kislányomat. Most őszintén,miért megy valaki nudi strandra? Kényelmetlen egy szál ószúbugyiba vagy gatyában fürdeni? Hát nem hiszem. Szerintem nyálcsorgatni és magamutogatni mennek az emberek. Aki barnulni akar menjen szoliba.. vagy feküdjön ki a kertben.
Én nem tartom magam prűdnek,nálunk sem tabu a meztelenség,de ettől függetlenül a véleményem az,hogy ez NEM 9 éveseknek való.
2012. aug. 12. 15:05
45/57 bea203 válasza:
biztos el lehet menni, nem tiltja meg senki, de szerintem undorito es gusztustalan.szerintem ne vidd ki.
2012. aug. 15. 10:47
46/57 anonim válasza:
Sajnálom a gyereket hogy ilyen szülei vannak
2012. aug. 15. 11:40
47/57 anonim válasza:
BIZONY a magyarok azért magyarok mert mint nevük is mondja, magyarázkodni hetekig-hónapokig tudnak de lépni az ????
Itt is sok idétlen jelentkezik aki elborzad a saját teste láttán is !!!
Hagyják már végtére a szülökre a döntést...ugyanis az volt a kérdés hogy el-e vihetik gyerkőcüket FKK-ra. Szerintem ha már ők nudisták akkor miért ne vihetnék !!!
2012. aug. 16. 10:34
48/57 anonim válasza:
A véleményünket kérdezte, mi meg el mondtuk a véleményünket. Leszűrhető: a többség nem vinné el a 9 éves gyereket nudista strandra. Mi ezzel a gond?
Nem hiszem hogy a kérdező csak pozitív megerősítésekre vágyott. Idézem: "Mi a véleményetek erről?" Tehát, a véleményekre volt kíváncsi. (Melyek elolvasása után, lehet elgondolkodik, másként dönt...)
Egyesek még mindig nem értik hogy miről szól ez a gyakori kérdések dolog. Az ember kérdez, mi meg válaszolunk.
...
Na mindegy. :)
2012. aug. 17. 11:18
49/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat különösképp utolsó hozzászóló válaszát!Ő leírta a kérdésem feltevésének lényegét.
2012. aug. 17. 12:40
50/57 anonim válasza:
Bizony te is egy tipikus magyar vagy akkor ! Soha nem volt és nincs saját akarata-cselekvőképessége, mindég másoktól /véleményüktöl is/ függőek. Így volt ez a török,osztrák, orosz és a mai orbán hatalomban is, sem saját vélemény netán kezdeményezés nincs. Tűrik hogy mások irányitsák...és..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!