Klion hüvelytabletta - elkezdjem üdülés előtt/közben?
1-2 hete kicsit erősebb folyásom volt, doki is megnézte (csak ránézésre, laboratóriumba nem küldött mintát), és felírta a Klion D-100-at 10x.
Holnapután utazunk el 5 nap "előrehozott nyaralásra" (mivel nyáron szülök:), és kicsit elbizonytalanodtam, ahogy utánaolvastam a velejáróknak...(Nagy mennyiségű vizes folyás, csípős érzet, kellemetlen stb...)
Még sosem kellett ilyesmi készítményt használnom, ezért nem tudom, hogy mire számítsak pontosan. Mivel wellness hotelbe megyünk, fürdeni is fogok - talán annál indokoltabb lenne, hogy elkezdjem, nehogy még vmi fertőzés jöjjön? (Igaz, biztonságos helyre, a Kolpingba megyünk.)
Mire számítsak? Vigyek éjszakára esetleg betétet? (Többen írták, hogy azt hitték, a magzatvíz folyt el...)
Köszönök minden tanácsot!
25 hetes km
Kedves első - a tabletta miatt nem mennél vízbe, vagy az esetleges fertőzés miatt?
Csak mert terhesen én is tartok kicsit a fürdőzéstől, de a doki, meg a védőnő is mondta, hogy megbízható helyen nyugodtan lehet. Csak most ebben a helyzetben nem tudom...
Szívás, mert nekem hasonló helyzetben a doki azt mondta, hogy tilos fürödni és tilos halasztani a kezelést.
Mivel nekem nem volt nagyon vészes a tünet, én saját felelősségemre halasztottam a kezelést a nyaralás utánra. Mi is wellnesselni mentünk.
Ha kúpot használsz, tisztasági betét mindenképpen kell, napközbenre. Igaz, este rakod fel, de napközben is szivárog a maradék. A Klion nekem rettenetesen viszketett-csípett. Fel is hívtam a dokit az 1. után, mert azt hittem, durva allergiás reakció. Aludni sem tudtam tőle. De a doki azt mondta, azért csíp, mert gyulladt a hüvely. És igaza lehet, mert a 3. már nem csípett.
Fürödhetsz terhesen, de csak hűvös vízben, mert a meleg víz vetélést okozhat. Nekem a fertőzés miatt nem ajánlotta a fürdést, meg azért, mert ha várok a kezeléssel, romolhat az állapotom. (Nem romlott.)
Nekem se gombára írták fel, valami vegyes bakteriális fertőzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!