Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Klion hüvelytabletta...

S. O. S. Klion hüvelytabletta okozhat erős vizes folyást?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok. Tegnap kezdtem használni és ma nagyon erős vizes folyásom volt. Nagyon megijedtem. Ugye nem a magzatvíz?
2012. márc. 2. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 38 hetes vagyok és tegnap este kelett elkezdenem ezt a gyógyszert. Ma reggel azt hittem, hogy szivárog a magzatvíz! De azóta semmi. Én csak erre a klinra tudom fogni a nagy folyást, mert eddig nem volt ilyesmi. Ugyhogy lehet, hogy mindkettőnknek ettöl volt a vizes folyás!

2012. márc. 2. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg - én is így jártam! A Klion D elég erős vizes folyást okoz, én is magzatvíznek néztem. Sajnos egész terhességeim alatt gombásodtam, válogatott hüvely fertőzéseket kaptam, számtalanszor használtam kúpot. A Betadine hűvelykúpról már ne is beszéljünk! Egy fél liternyi folyik ki belőlem mindig, ha használom.
2012. márc. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!