Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion D 100 hüvelytabletta...

Klion D 100 hüvelytabletta terhesen árthat?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászom kenetet vett, bakteriális fertőzésem van, erre kaptam szájon át penicillin tartalmú gyógyszert, illetve Klion D 100 hüvelytablettát. A 20. hetemben vagyok. Használhatom nyugodtan ezt a hüvelytablettát? Nem árt a babának?
2010. aug. 23. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A fertőzés árt a babának. A nőgyógyászod biztos tudja a dolgát, ne kérdőjelezd meg.

A legtöbb baktérium koraszülést, vetélést okozhat.

2010. aug. 23. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az orvos olyan gyógyszert ad ami árthat??

Minek jársz egyáltalán orvoshoz ha megkérdőjelezed?

Biztos nem árt, nekem 32 hetesen volt egy kúrám, azon kívül. hogy elmúlt a fertőzés, más nem történt.

2010. aug. 23. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem árt, hanem használ, ha az orvosod írta fel. Én, ha ennyire nem bíznék az orvosomban, biztosan keresnék egy másikat... Olyat, akinek elhiszem, hogy jót akar nekem, és akivel vagyok olyan viszonyban, hogy ha mégis kétségeim lennének a kezelést illetően, akkor képes vagyok kérdezni tőle...
2010. aug. 23. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kórházban is azt adnak annak aki bent fekszik terhesen.
2010. aug. 23. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:

A diplomás és szakvizsgázott nőgyógyász abszolút nem ért a munkájához, vagy esetleg direkt ártani akar a babának, ez az amatőr fórum meg mindent jobban tud... :-( Jaj! :-(((

Igazuk van: az orvosnak meg a válaszolóknak is. A fertőzéstől koraszülés (a te terhességi korodban egyenesen vetélés) alakulhat ki, annak minden kockázatával: hipotónia, látáskárosodás, halláskárosodás, agykárosodás, mozgáskoordinációs zavar, értelen tüdő, soroljam még?

2010. aug. 23. 20:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy kérdezni merészeltem. Itt ezen a weboldalon mindenki kérdez, sokan szintén hasonló "banalitást", mint én. Természetesnek érzem a terhességi időszakban az aggódást a baba iránt, nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat váltok ki. Egyszerűbb lett volna, ha nem is válaszoltok. A dokimban bízom, nem azért kérdeztem, mert csak úgy járogatok hozzá és nulla bizalmam van iránta. A kérdésem sem volt arrogáns hangvételű. Nem hiszem el, hogy ennyi lehúzó megjegyzést kellett volna kapnom. Ha majd egyszer ti kérdeztek valami mások által hülyeségnek tartott dolgot, akkor talán elgondolkodtok azon, ha ugyanilyen válaszokat kaptok.
2010. aug. 23. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem árt a babának,a doki tuti nem írta volna fel,a fertőzés nagyobb gond lenne,de szerintem én úgy tudom,hogy amég a belső méhszáj zárva van addig a babához nem is tud eljutni,én annak idelyén a 36-dik héten használtam kúpot és van egy gyönyörű egészséges 20 hónapos kislányom,ne aggódj, az jobban árt a babának,Boldog babavárást!
2010. aug. 23. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezt általában az első 3 hónapban nem ajánlják. Azután lehet. Mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok, csináltam ilyen kúrát. Kb a 3-4. hét körül. Első kérdésem a dokihoz az volt, mikor megmutatta a petezsákot, hogy mennyire ártottam ezzel a kúrával. Azt mondta semmit, semmi baja nem lesz. Ma már egy 15 hós, erős nagyfiú! :)
2010. aug. 24. 00:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az utolsó két hozzászólónak a válaszaikat.
2010. aug. 24. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is azt kaptam anno terhesen. Semmi gond nem volt, a babának sem ártott :)
2010. aug. 24. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!