Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion D 100 hüvelytabletta...

Klion D 100 hüvelytabletta terhesen árthat?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászom kenetet vett, bakteriális fertőzésem van, erre kaptam szájon át penicillin tartalmú gyógyszert, illetve Klion D 100 hüvelytablettát. A 20. hetemben vagyok. Használhatom nyugodtan ezt a hüvelytablettát? Nem árt a babának?
2010. aug. 23. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is Kliont kaptam a nőgyógyászomtól, jelenleg a felénél tartok, éppen ma voltam ellenőrzésen és én is megkérdeztem tőle mert én is aggódtam ahogyan Te is (szerintem ez teljesen normális) hogy nem árt-e a babának! Azt mondta nem kell félni nem szívódik fel és használjam el az összes kúpot mert úgy használ csak hiszen az egy teljes kúra! Én is féltem elkezdeni használni -és nem azért mert megkérdőjelezem az orvosom szaktudását- csupán mert van bennem egy egészséges félelem (hiszen a beteg tájékoztatók is elég ijesztőek ha elolvassa azt az ember) nem hiszem, hogy bárkit le kellene szólni!!! Ez az oldal ezért van! Ha valaki szerint a kérdés banális hagyja figyelmen kívül és lépjen tovább!

18hkm

2010. aug. 24. 13:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm szépen a hozzászólásaitokat. És azt is, hogy ti legalább nem húztatok le a kérdésért, hiszen az aggódás tök természetes dolog. De úgy látszik, hogy más még soha semmi miatt nem aggódott, jó nekik, irigylem őket.

Én is elkezdtem használni a tablettát. Kicsit lehetne "felhasználóbarátabb" is, valami síkos bevonatot meg egy értelmesebb formát is adhattak volna neki, hogy könnyebb legyen felhelyezni, de a lényeg, hogy hasson.

2010. aug. 24. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:

13:26-os vagyok, valóban nem túl "felhasználó barát" de könnyebb ha egy kicsit vízzel megnedvesíted!

Jó babavárást és ne idegeskedj! :)

2010. aug. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!