Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 9 éves gyermekkel (lány)...

Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
69%

Miért, de szemellenzős őslény? Leírta a kérdező, hogy hogyan döntött? Te pont olyan birka vagy a saját elcsökevényesedett nézeteiddel, mint, amennyire másokat ezzel vádolsz :-(

De a kérdezőnek válaszolva: A otthoni meztelenség nem egyenlő azzal az esetleges sokkal, amit temérdek meztelen ember látványa okozhat a gyereknek. Volt itt válasz pro és kontra, én őszinte leszek, fiús anyaként nem tudom. Csak azt, hogy én biztos nem vittem volna, mert féltettem a pedofiloktól. Persze nemcsak ebben a környezetben, hanem máshol is (internet, utca...stb). Szóval aki ezt írta, arra gondolhatott, hogy bár sokkal nagyobb manapság a támadási felület, mint régebben, ne kínáljuk már a gyerekeinket tálcán.

De itt az a kérdés, hogy a gyereknek mit okozna? Ha a ti életetek része a nudizás, miért csak most? Ha csak - hogy írtad - ez csak egy nyaralási program része, muszáj? Én nem tudom...de az is okos dolog, ha puhatolózol, esetleg lásson képeket előtte nudista strandokról, nem biztos, hogy rögtön a mély vízbe kell őt dobni. Beszélgess vele róla, figyeld a reakcióit...

2012. aug. 21. 09:32
 52/57 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat volt itt pró és kontra bőven.

Voltunk a párommal nudista strandon nem a nyaralás részét képezte, és nem vittük el a 9 éves lányunkat.Jó volt jól éreztük magunkat.De ahogy láttam voltak ott gyerekes szülők a gyermekeikkel nem sokan de voltak kisebbekkel nagyobbakkal. De mi végül is nem vittük el jobb volt ez így most már úgy gondoljuk.

2012. aug. 21. 17:11
 53/57 anonim ***** válasza:
82%
Köszi hogy megírtad a döntésed! :)
2012. aug. 22. 09:06
 54/57 anonim ***** válasza:
48%
Bizony jó hogy lezajlott a nagy esemény mert a végén már a kutyák és macskák is belekergültek a nagy okoskodásba!
2012. aug. 22. 10:43
 55/57 anonim ***** válasza:
66%
Na! :-)
2012. aug. 23. 09:47
 56/57 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem vigyed :D
2012. aug. 30. 21:52
 57/57 Executioner ***** válasza:
50%

Nem csak az a baj hogy meztelen embereket látok, ami zavarba hoz, hanem az is hogy ÉN meztelen vagyok.

Vagy milyen ciki ha észreveszel egy nagyon dögös csajt és föláll.

2014. aug. 26. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!