Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 9 éves gyermekkel (lány)...

Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét! Nálunk nem tabu a meztelenség. A napi fürdésnél is általában együtt van a család minden tagja. Nyáron is szoktunk nudizni igaz csak a kertben.De megfontolandó a kérdés valóba.
2012. aug. 2. 18:41
 12/57 anonim ***** válasza:
77%

szerintem egy gyerek sem kiváncsi oreg emberek meztelen testére. mi soha nem mutatkozunk a családban egymás elott ruha nélkul szerencsére és nem is ismerek egy olyan családot sem ahol igen. én még furdoruhában sem bírom nézni az oregek testét,nem,hogy anélkul.

14/L

2012. aug. 2. 18:52
 13/57 anonim ***** válasza:
58%

nincs semmi gusztustalan az emberi testben! inkább ti vagytok gusztustalanok hogy ezt gondoljátok! nincs ezzel semmi baj!én nem örülnék ha nekem mennem kéne úgy érzem hogy még fiatal vagyok ehhez! kérdezzétek meg a lányotokat hogy ő mit gondol erről, de neki még most fog jönni a "szégyellős vagyok" korszakja úgyhogy kicsi rá az esély h kultiválná az ötletet! de ha beleegyezik hajrá! ;)

14/L

2012. aug. 2. 19:19
 14/57 anonim válasza:
74%
Nekem ne mondja senki, hogy egy 70 éves pasi térdig érő aszott zacsija nem gusztustalan.
2012. aug. 2. 20:37
 15/57 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerű: elmagyarázod a gyereknek mi a nudista strand(nem kamuzol közben) és végül: Kislányom/Kisfiam, szeretnél eljönni?

azért csak 9 éves, egy másodikos gyerek már tudja mit akar.

2012. aug. 2. 21:15
 16/57 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem kérdezed meg magát a kislányt, hogy szeretne-e meztelen nénik és bácsik közé strandra menni? Ahhoz már nem olyan kicsi ő, hogy legyen véleménye, de ahhoz már elég nagy, hogy kellemetlenül érezze magát. Én egyébként nem vinném a gyerekeimet nudista strandra, nem tudom, valamiért nem nyugodt szívvel vinném oda őket.
2012. aug. 2. 22:51
 17/57 anonim ***** válasza:
56%
Bocs az off-ér, nem láttam, hogy az előző válaszoló kb ugyanazt írta előttem :)
2012. aug. 2. 22:52
 18/57 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez nem lenne megfelelő program egy 9 évesnek.Szülők gondolkodjatok!!Hiába természetes az,ami természetes,de akkor is fontos az emberi diszkréció..mit lesse szegény gyerek másnak a nemi szervét?Szegényem,előre sajnálom.
2012. aug. 3. 00:43
 19/57 anonim ***** válasza:
47%
A meztelenség nem egyenlő a szexel. Ha ő is akar menni, akkor nyugodtan vigyétek, de ha nem akar, ne erőltessétek!!!
2012. aug. 3. 07:30
 20/57 anonim ***** válasza:
63%
Előző vagyok. Ha nálatok természetes a meztelenség, akkor csak ha a kislány is akarja, nyugodtan vigyétek. DE CSAK HA Ő IS AKARJA!!!
2012. aug. 3. 07:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!