Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 9 éves gyermekkel (lány)...

Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:45
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
70%

Időpont ma 02:41

Ezt én sem értettem sosem.Talán azért,hogy ne csak a hátuk meg az arcuk barnuljon,hanem a seggük is meg a mellük?Teljesen felesleges.Olyan ellenérzésem van ezekkel a nudistákkal szemben,hogy csak na.Legtöbbjük fogadni mernék,hogy valóban perverzebb,mint azt egy normális ember hinné.Az,hogy gátlástalanok,attól még senki sem lesz szabadabb.Fertőzést is sokkal könnyebben lehet kapni szerintem..egyszerűen gusztustalan,na.

2012. aug. 4. 12:20
 32/57 anonim válasza:
54%

Érdekes, úgy látom azok ágálnak legjobban, akik még csak nem is jártak hasonló helyen.

Csupán egy sajátos elképzelésük van róla, ami cseppet sem a valóságot mutatja, hiszen hogy lehetne véleményük arról, amit nem tapasztaltak meg.

Nekem is van lányom és kivittem -miután átbeszéltük a helyzetet- naturista kempingbe, kb. nyolc évesen. Nem volt semmi probléma, találtunk neki játszótársakat, mert bizony vannak ott gyerekek is. Megszerette egyből a helyet, az embereket. Mikor elkezdett kamaszodni, közölte, már nem szeretne kijárni, azóta nélküle megyünk. Nem okozott benne törést, igaz születésétől fogva sokat lát meztelenül.

2012. aug. 4. 19:38
 33/57 anonim ***** válasza:
78%

'most egy olyan helyre megyunk, ahol minden neni es bacsi ruha nelkul fognak furodni es napozni, nem illik oket (nagyon) megbamulni es ha valami szamara szokatlant eszlel, azt majd otthon, ha nagyon surgos, akkor helyben, de halkan megbeszeljuk (elkezulendo az olyan felkialtasokat, hogy "nezd, anya, milyen nagy a neni feneke!")'

Azért egy 9 éves gyerek szerintem már feléri ésszel, hogy az emberek nem bírálat vágyával lépnek utcára, így hát senki sem jogosult a hangos véleményezésre. Számomra legalábbis magától értetődő volt ebben a korban, nem szorultam szájbarágós magyarázatra, az inkább 4-5 évesek esetében szükségszerű.

Meg kell tőle érdeklődni, szívesen venne-e részt a programban és kész. Ennél evidensebb dolog a világon nincs.

2012. aug. 4. 20:05
 34/57 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a nudista strandrol a Benny Hill es Louis de Funes filmek jutnak eszembe, ahol a palik azert probaltak ujsaggal elmenni, hogy nezegessek a noket es masokat...

Hat lehet, hogy csak mosolygunk rajta de hidd el van benne igazsag!

Nagyon sok ferfi pont azert megy oda, hogy megnezegethesse, mericskelje a masik testet legyen az gyerek vagy no, akar ferfi.

Szerintem abszolut semmi koze nincs ebben az esetben a szabadsaghoz, termeszet kozeli szemlelethez!

Inkabb hagyd azt a gyereket, hogy felnottkent o dontson errol!

2012. aug. 5. 16:50
 35/57 anonim ***** válasza:
26%
EZ IS BIZONYÍTJA hogy a magyar nép milyen egy-ügyű ! Hogy ha még az orbánc marad a hatalmon /vagy ilyen követi a hatalmon/ az egész ország meztelenül jár majd nemsokára az utcákon !!!
2012. aug. 6. 11:22
 36/57 anonim válasza:
50%
Kénytelen vagyok ismét megállapítani, hogy mi naturisták mennyivel toleránsabbak vagyunk mint a naturizmust legfeljebb hírből ismerők. Az egyik hozzászóló például a fogyatékos emberekre tett sértő megjegyzést. A másik ezt mondja, hogy nem prűd. Amennyiben Viktória angol királynő sem volt prűd, akkor ő sem. Ezek után mindenkinek ajánlom, hogy menjen el ilyen helyre a családjával vagy egyedül. Ismerkedjen meg az ott lévőkkel, és meg fog lepődni, hogy milyen magas erkölcsi szintén lévő emberekkel találkozhat ott.
2012. aug. 6. 13:24
 37/57 anonim ***** válasza:
77%

Meg kell kérdezni akar e menni. ha nem, akkor nem

meg ha nem akar, ne vetkőzzön le

2012. aug. 6. 14:33
 38/57 anonim ***** válasza:
46%

óh látom, akiknek gusztustalan egy emberi test látványa (ők bizonyára idegenek lehetnek) mennyire lepontozzák azokat akik kicsit toleránsabbak

erről mindig a magyar ugar jut eszembe

2012. aug. 6. 14:38
 39/57 anonim ***** válasza:
43%
milyen érdekes, hogy régebben még meztelenül rohangáltunk a szavannákon mi is, mára meg meg kasztráljuk még a rajzfilmfigurákat is (de csak a hímeket)
2012. aug. 6. 14:41
 40/57 anonim válasza:
64%
Nem gusztustalan az emberi pucér test látványa, de egy gyermek ilyen strandra nem való !!! Két felnőtt között sem éppen etikás, hogy mutogassák magukat másnak. Ez két emberre tartozik, ha ezt nem látja senki akkor én azt mondom lehet pucéran járkálni, de tömegben pucéran. Mi ez az őskor?
2012. aug. 7. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!