Egy 9 éves gyermekkel (lány) családi programként üdülés közben el lehet menni nudista strandra? Mi a véleményetek erről?
Időpont ma 02:41
Ezt én sem értettem sosem.Talán azért,hogy ne csak a hátuk meg az arcuk barnuljon,hanem a seggük is meg a mellük?Teljesen felesleges.Olyan ellenérzésem van ezekkel a nudistákkal szemben,hogy csak na.Legtöbbjük fogadni mernék,hogy valóban perverzebb,mint azt egy normális ember hinné.Az,hogy gátlástalanok,attól még senki sem lesz szabadabb.Fertőzést is sokkal könnyebben lehet kapni szerintem..egyszerűen gusztustalan,na.
Érdekes, úgy látom azok ágálnak legjobban, akik még csak nem is jártak hasonló helyen.
Csupán egy sajátos elképzelésük van róla, ami cseppet sem a valóságot mutatja, hiszen hogy lehetne véleményük arról, amit nem tapasztaltak meg.
Nekem is van lányom és kivittem -miután átbeszéltük a helyzetet- naturista kempingbe, kb. nyolc évesen. Nem volt semmi probléma, találtunk neki játszótársakat, mert bizony vannak ott gyerekek is. Megszerette egyből a helyet, az embereket. Mikor elkezdett kamaszodni, közölte, már nem szeretne kijárni, azóta nélküle megyünk. Nem okozott benne törést, igaz születésétől fogva sokat lát meztelenül.
'most egy olyan helyre megyunk, ahol minden neni es bacsi ruha nelkul fognak furodni es napozni, nem illik oket (nagyon) megbamulni es ha valami szamara szokatlant eszlel, azt majd otthon, ha nagyon surgos, akkor helyben, de halkan megbeszeljuk (elkezulendo az olyan felkialtasokat, hogy "nezd, anya, milyen nagy a neni feneke!")'
Azért egy 9 éves gyerek szerintem már feléri ésszel, hogy az emberek nem bírálat vágyával lépnek utcára, így hát senki sem jogosult a hangos véleményezésre. Számomra legalábbis magától értetődő volt ebben a korban, nem szorultam szájbarágós magyarázatra, az inkább 4-5 évesek esetében szükségszerű.
Meg kell tőle érdeklődni, szívesen venne-e részt a programban és kész. Ennél evidensebb dolog a világon nincs.
Nekem a nudista strandrol a Benny Hill es Louis de Funes filmek jutnak eszembe, ahol a palik azert probaltak ujsaggal elmenni, hogy nezegessek a noket es masokat...
Hat lehet, hogy csak mosolygunk rajta de hidd el van benne igazsag!
Nagyon sok ferfi pont azert megy oda, hogy megnezegethesse, mericskelje a masik testet legyen az gyerek vagy no, akar ferfi.
Szerintem abszolut semmi koze nincs ebben az esetben a szabadsaghoz, termeszet kozeli szemlelethez!
Inkabb hagyd azt a gyereket, hogy felnottkent o dontson errol!
Meg kell kérdezni akar e menni. ha nem, akkor nem
meg ha nem akar, ne vetkőzzön le
óh látom, akiknek gusztustalan egy emberi test látványa (ők bizonyára idegenek lehetnek) mennyire lepontozzák azokat akik kicsit toleránsabbak
erről mindig a magyar ugar jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!