Elmennél kisgyerekeiddel együtt nudista strandra?
Nem!
Én eleve 18 év alattiakat be sem engednék!!
Amennyiben otthon nem okoz gondot a meztelenkedés, meg a gyerekben sincs ilyen téren szemérem, akkor igen.
Pl. egy három éves, aki többször látta anyát és apát meztelenül, az nem tartja különösnek, hogy a strandon a nénik és a bácsik meztelenek.
Egy 11 éves, serdülés elején álló kislány valószínűleg szívesebben tépetné le az összes körmét, meg szúratná ki a szemét, minthogy oda be lehessen vontatni. :)
Aki kiskorban ezt megszokja, annak később is természetes lesz, bár akkor is vihorászni fog, ha eléri a kamaszkort.
Egyébként pont olyan strand, mint a többi, az életmód meg pont olyan, mint mondjuk a vegetáriánusok, és akkor se sikítozok, ha a vega szülő elviszi a gyerekét vega étterembe, bár utóbb esetben az egészségére káros lehet, ha nem táplálják megfelelőlen.
Én nem, de a gyerek előtt nincs tabu, látott már minket meztelenül.
Ha más megteszi szíve joga. De úgy tudom, hogy 18 év alattiakat nem engednek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!