Anyukák! Ti megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Most megy 7.be és ti megengednétek neki hogy használjon iskolába szempillaspirált? Gimit most kezdi és szeretné hogy megengedjem neki. Nem tudom. Ti mit szólnátok ha a lányotok szempillaspirált akarna használni? Persze nem azok az óriás pillák, hanem egy kicsit kiemelni a szemet. De nem szeretné magát nagyon sminkelni a jövőben, csak ezt. Jól tanul, szorgalmas leányka.2012. aug. 11. 10:38
1/69 anonim válasza:
Bár nem anyuka vagyok, de én nem engedném, de el is mondanám neki, hogy azért nem engedem, mert ő úgy szép, ahogy van. Ne legyen belőle műkislány, és később műnő!
2/69 anonim válasza:
Mondjuk nálunk az iskolai szabályzatban benne van, hogy tilos bármilyen smink.
Csak megjegyzem, én felnőtt nő vagyok (tanár ebben az iskolában, én is ide jártam) de sosem használtam, mert szerintem felesleges.
3/69 anonim válasza:
Első vagyok. Próbáld erősíteni az önbizalmát, hogy olyannak fogadja el magát amilyen, és ne használjon ilyen műdolgokat csak azért, mert más lány is használ!
4/69 anonim válasza:
Én engedném. Persze csak felügyelettel és csak éppen hogy, de nem tiltanám meg neki. :)
5/69 anonim válasza:
Én megengedném neki, de természetesen úgy, hogy ne olyan szempillái legyenek mint a póklábak. Ha szorgalmas, jól tanul, akkor egy kis szempillaspirál igazán semmiség, de azt leszögezném nála, hogy semmi több, tehát alapozót például már nem engednék.
6/69 anonim válasza:
Most akkor 7., vagy 9. osztályt kezd? És nem, nem díjaznám eme ötletét a csemetémnek, pontosan azért, amit az előttem szólók leírtak. Nem műnőt szeretnék majd belőle nevelni.
7/69 anonim válasza:
Nem. Ellenben a kozmetikus befestheti maradandó festékkel, az egyszerűen olyan, mintha jó sötét lenne a pillája, nem csimbókos, nem ribis, csak szép!
8/69 A kérdező kommentje:
6 osztályos gimnáziumot kezd. 7-es. Neki sem tetszenek a sminkek, pl. az alapozóról már évek óta az a véleménye hogy fölösleges. Ő is tudja hogy nem jó a túlzott smink. Csak egy kis szempillaspirál, ami nem látszik nagyon, csak kicsit. Okos kislány és nem az a r*banc féleség. Még így se engednétek?
2012. aug. 11. 10:52
9/69 anonim válasza:
A kozmetikusos választ észrevetted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!