Megengednétek 17 éves lányotoknak?
Ha ismered a srácot és rendben van, megbízható szerinted is, akkor igen.
Ha csak a szextől félted a lányod, akkor nem kell aggódnod. Azt bármikor meg tudják oldani, ha nagyon akarják nappal is.
Ha ismerem, és rendes gyerek, akkor igen.
Viszont (tudom, ez nem része a kérdésnek), nyugodtabb lennék, ha a fiú aludna nálunk, és nem fordítva.
Szerintem engedd meg nyugodtan! Szexelni amúgy nemcsak éjszaka tudnak! Ha nem engeded, megteszik titokban. Ha komoly a dolog, a fiú pedig szereti a lányodat, engedd nekik.
27/L
Én ugyan ennyi idős vagyok, de 9 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyáék ismerik őt. Ennek ellenére nem engedik az ott alvást.. a szex miatt.. igazából nem is akarnak erről a témáról beszélni. Pedig sokat segítene vele anya, de nagyon konzervatív. Jó lenne vele megbeszélni bizonyos dolgokat, dehát.. akár hogy szeretném,nem lehet.
Ha szabad adni tanácsot, akkor most anyukája és barátnője is legyél( ha még nem volt fiúúval), szerintem beszélgess vele,még ha ő nem is akarja. Aztán kevesebb esély lesz arra,hogy tartani kell a következményektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!