Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek 17 éves lányotok...

Megengednétek 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
5 hónapja tart a kapcsolat, és már nagyon szeretnének együtt aludni. Ti megengednétek anyukák?:) Az igen felé dőlök, de nem akarok rossz döntést hozni!
2012. márc. 27. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha ismered a srácot és rendben van, megbízható szerinted is, akkor igen.

Ha csak a szextől félted a lányod, akkor nem kell aggódnod. Azt bármikor meg tudják oldani, ha nagyon akarják nappal is.

2012. márc. 27. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
mint az első is írta. ha bízol a lányodban,és ismered a srácot akkor miért ne? én is csak úgy engedném ha megbíznék a lányomban,és a fiút is ismerném.. a szexet meg ha akarják nappal is megtudnák oldani...:)
2012. márc. 27. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerem, és rendes gyerek, akkor igen.

Viszont (tudom, ez nem része a kérdésnek), nyugodtabb lennék, ha a fiú aludna nálunk, és nem fordítva.

2012. márc. 27. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet.
2012. márc. 28. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
én pont így voltam és anyukám elengedett és ismerte a srácot , és nem okoztam neki csalódást. nagyon örültem hogy elengedett így tudom hogy megbízik bennem, és én sem kamuznék neki.
2012. márc. 28. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem. 5 hónap nekem még kevés idő lenne, talán közel egy év körül már megengedném.
2012. márc. 28. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem engedd meg nyugodtan! Szexelni amúgy nemcsak éjszaka tudnak! Ha nem engeded, megteszik titokban. Ha komoly a dolog, a fiú pedig szereti a lányodat, engedd nekik.

27/L

2012. márc. 29. 09:46
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem, már hipermodern világban élünk, mindennek lenne határa és ideje. de ma már nincs.
2012. márc. 30. 22:04
 9/9 anonim válasza:
100%

Én ugyan ennyi idős vagyok, de 9 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyáék ismerik őt. Ennek ellenére nem engedik az ott alvást.. a szex miatt.. igazából nem is akarnak erről a témáról beszélni. Pedig sokat segítene vele anya, de nagyon konzervatív. Jó lenne vele megbeszélni bizonyos dolgokat, dehát.. akár hogy szeretném,nem lehet.

Ha szabad adni tanácsot, akkor most anyukája és barátnője is legyél( ha még nem volt fiúúval), szerintem beszélgess vele,még ha ő nem is akarja. Aztán kevesebb esély lesz arra,hogy tartani kell a következményektől.

2012. márc. 31. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!