Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy műkörme legyen? Persze nem hegyes hanem mintha normális köröm lenne.
Lesz rá kéthetente 5000 -ed?,hogy az szép is legyen?
De egy 13 éves gyereknek nem kell ilyen.Elég ha szépen rendbe teszik,és szintelennel kilakkozza,kis díszítéssel.
Megengedném, ha magának fizetné. Illetve ha tisztában lenne azzal is, hogy miután ez lejön neki, nagyon vékonyak és törékenyek lesznek a körmei egy ideig.
Szerintem bőven elég, ha megnöveszti olyanra mint a képen, lehet venni zselés hatású körömlakkot és azzal szépen kikenni. sőt, még 13 évesen ez is korai. Szerintem legalábbis.
Csak abban az esetben, ha rágná a körmét, vagy ha magának finanszírozná a zsebpénzéből.
OFF: nekem még soha nem vékonyodott el a körmöm a műkörömtől, miután leszedettem, soha nem tört, repedezett. Sőt. Én sokszor azért rakatok műkörmöt, hogy megnövesszem alatta a sajátomat, mert ha nem védi semmi, csak a lakk, akkor törik. A másik: igaz én mindig felmentett voltam tesiből általános iskola óta, de nálunk soha nem voltak kemény munkák tesin, futottak, meg kiütőcskéztek, meg megcsinálták a felméréseket felülésből, meg az ilyesmikből. Kötelet szerintem sose mászott, csak az akinek kedve volt. Akkor is csak fiúk, lányok nem. Lehet, ez csak a mi sulinkba volt így mondjuk, ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!