Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 13 éves...

Valakivagyok08 kérdése:

Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy műkörme legyen? Persze nem hegyes hanem mintha normális köröm lenne.

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 27. 18:46
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
52%
én nem. nem kislányoknak való. inkább elvinném manikűröshöz 2hetente, és csinálja meg szépen a körmét. nem kell ide semmi mű dolog ahhoz, hogy valami szép legyen
2012. febr. 27. 18:51
 2/47 anonim ***** válasza:
42%
NEM!
2012. febr. 27. 18:54
 3/47 anonim ***** válasza:
50%

Lesz rá kéthetente 5000 -ed?,hogy az szép is legyen?

De egy 13 éves gyereknek nem kell ilyen.Elég ha szépen rendbe teszik,és szintelennel kilakkozza,kis díszítéssel.

2012. febr. 27. 18:55
 4/47 anonim ***** válasza:
81%
ha valami iszonyú ronda töredező rágott körme lenne, akkor igen, a legdiszkrétebbet. Rövidet és franciásat.
2012. febr. 27. 18:57
 5/47 anonim ***** válasza:
65%

Megengedném, ha magának fizetné. Illetve ha tisztában lenne azzal is, hogy miután ez lejön neki, nagyon vékonyak és törékenyek lesznek a körmei egy ideig.

Szerintem bőven elég, ha megnöveszti olyanra mint a képen, lehet venni zselés hatású körömlakkot és azzal szépen kikenni. sőt, még 13 évesen ez is korai. Szerintem legalábbis.

2012. febr. 27. 18:57
 6/47 anonim ***** válasza:
53%
Ja, meg azzal is tisztába kell lenni, hogy az a gyerek iskolába jár még. Mi lesz vele tesiórán? Gondolom nem csak ülnek a padon, hanem keményen dolgoznak, kötelet másznak, szekrényt ugranak, kosárlabdáznak stb. szóval megeshet hogy letörik neki, bereped. Szerintem addig felesleges a műköröm amíg jár tesiórára. Nehogy hiszti legyen a vége, h jajj neki műkörme van, nem tesizhet, a húgomnak pont most van egy ilyen osztálytársa, mondjuk ők 17 évesek. De akkor is hasonló a helyzet.
2012. febr. 27. 19:01
 7/47 anonim ***** válasza:
45%
nem. halvany lakkal festheti a kormeit de a mukorom nem kislanyoknak valo. mellesleg jol tonkreteszi a kormoket. nekem akarhanyszor volt mindig kellett vagy 3-4 honap mire ugy ahogy megerosodtek. soha tobbet.
2012. febr. 27. 19:11
 8/47 anonim ***** válasza:
73%

Csak abban az esetben, ha rágná a körmét, vagy ha magának finanszírozná a zsebpénzéből.

OFF: nekem még soha nem vékonyodott el a körmöm a műkörömtől, miután leszedettem, soha nem tört, repedezett. Sőt. Én sokszor azért rakatok műkörmöt, hogy megnövesszem alatta a sajátomat, mert ha nem védi semmi, csak a lakk, akkor törik. A másik: igaz én mindig felmentett voltam tesiből általános iskola óta, de nálunk soha nem voltak kemény munkák tesin, futottak, meg kiütőcskéztek, meg megcsinálták a felméréseket felülésből, meg az ilyesmikből. Kötelet szerintem sose mászott, csak az akinek kedve volt. Akkor is csak fiúk, lányok nem. Lehet, ez csak a mi sulinkba volt így mondjuk, ezt nem tudom.

2012. febr. 27. 19:12
 9/47 anonim válasza:
14%
Kizárt, nem hiszem, hogy egy általános iskolásnak tényleg akkora szüksége lenne rá. Ha leveszik utána a körme rosszabb állapotban lesz, és nagyon jót mondott az a válaszoló, aki felhozta a tesiórát. A mi tanárunk még le is vágta a lányok körmét ha röpiztünk vagy kosaraztunk...
2012. febr. 27. 19:12
 10/47 anonim ***** válasza:
34%
ha ezt megengeded jovore jon a pothaj aztan majd 16 evesen a mumell. 13 eves kislanynak ne legyen mukorme, nem neki valo!
2012. febr. 27. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!