Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 13 éves...

Valakivagyok08 kérdése:

Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy műkörme legyen? Persze nem hegyes hanem mintha normális köröm lenne.

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 27. 18:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
31%

Még jó, hogy nem ti vagytok a szüleim ;D

15L

2012. febr. 28. 15:09
 22/47 anonim ***** válasza:
29%
NEM
2012. febr. 28. 16:32
 23/47 anonim ***** válasza:
28%

Nem.

Fölösleges csak letörik.

Egyik osztálytársam azért nem akar semmit csinálni tesin ,mert neki a francos körmével bajlódik.

2012. febr. 28. 17:47
 24/47 anonim válasza:
58%
én 13 éves vagyok. és anyukám egyszer megengedte téliszunetben mert nagyon ki akartam próbálni de nagyon lájtos kormoket vett csak ilyen ragasztóval kellett ráragasztani, egy színu volt és nagyon gagyi volt. és sajnos nagyon hamar leestek. szóval anyukám sem engedi meg a komolyabbakat, viszont megengedi hogy hasonlókat kipróbáljak egyszer.
2012. febr. 28. 20:43
 25/47 anonim ***** válasza:
utolsó: a ragaszthatós műköröm és az épített műköröm olyanok mint ég és föld :D én a ragaszthatós műkörömmel már 6-7 éves koromban kísérletezgettem, de tényleg sz.r, nekem is mindig leestek.
2012. febr. 29. 14:34
 26/47 anonim ***** válasza:
36%

OFF: Fogadjunk, hogy a 13 éves kislány tette fel a kérdést, mert a szülei nem engedik meg neki, és mindenkit lepontoz, mert senki nem támogatja az ötletét csak egy másik 15 éves kis csitri :D

On: Én sem engedném meg.

2012. febr. 29. 15:09
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
kis csitri XDD köszi ezen nagyot röhögtem:DDDDD
2012. febr. 29. 15:19
 28/47 anonim ***** válasza:
15%
Ez is csak Téged minősít :)
2012. febr. 29. 15:35
 29/47 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is feltűnt, hogy mindenki le lett pontozva (nem is kis arányban) aki nemet írt! Ha valóban a 13 éves lány tette fel a kérdést, akkor kedves, fogadd el, hogy még nagyon fiatal vagy és nem gondolnám, hogy a műköröm ennek a korosztálynak lenne kitalálva! Én 16 éves kortól engedélyezném a lányomnak a műkörmöt, ha valamilyen alkalomra mégis szép körmöket szeretne, akkor elvinném egy manikűröshöz, hogy fesse ki szépen a körmeit, vagy valamilyen mintát rajzoljon rá. Ilyen korban ez még bőven elég! Aki pedig azt írta (a 15 éves lány) hogy még jó, hogy nem mi vagyunk a szülei, az ne gondolja azt, hogy csak mert Neki megvan engedve a műköröm, hogy az a helyes! Manapság a fiatalok nagyon korán szeretnének már felnőttek lenni, ami szerintem egyáltalán nem jó ... Később nagyon megfogják ezt bánni!
2012. febr. 29. 15:58
 30/47 A kérdező kommentje:
Nyárra szeretne egyik ismerősöm...de csak kipróbálni,és nem folyamatosan műköröm,csak nyáron 1-szer..az is korai lenne?:)
2012. febr. 29. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!