Igen, az is korai lenne. Teljesen egyet értek azzal a válaszolóval, aki kompromisszumnak azt adta meg, hogy majd akkor lehet műkörme, ha gimibe megy a lány. Általános iskolás, túl fogja élni.
2012. febr. 29. 21:33
32/47 anonim válasza:
ha nem ribancos akkor igen. elvégre lehet lányos 13 évesen is
2012. márc. 1. 02:42
33/47 anonim válasza:
13 éves gyerekből nem kell nagylányt csinálni.
2012. márc. 1. 11:27
34/47 anonim válasza:
Van youtube, gyönyörűen meglehet csinálni a körmét minden szar nélkül, és ingyen, sőt sokkal jobb mint a mű.. 13 évesen? 15 évesen már a sarkon fog állni?
2012. ápr. 14. 14:35
35/47 anonim válasza:
13 évesen???? dehogy engedném! A tanulással foglalkozzon ne a műkörömmel! annak idején még színtelen körömlakkot is lemosta a kémia tanárom a körmömről a középiskolában?? Nem manikűr???
2012. ápr. 15. 12:43
36/47 anonim válasza:
Istenem én úgy útálom az ilyeneket -.-'' de am leginkább az idegesít ha pl vki fel tesz itt egy olyan kérdést h 14 évesen aludhat-e a barátjánál, akkor azt legtöbben támogatják (amin am nagyon meg lepődtem...) de persze a műköröm már ribancos am szerintem nem lesz még ettől nagylány és azt bírom h az ilyet mindenki szekálja, meg a szülők ilyen kis apróságokat nem engednek meg, de persze minden más dolgot szabad..áhh nem értem!!!
Én 15 éves vagyok, volt már műkörmöm 14 évesen, olyasmi mint a képen, ettől függetlenül nem állok a 'sarkon' meg semmi!
Inkább erre költsem mint másra! (cigi, pia meg stb)
2012. júl. 2. 23:30
37/47 anonim válasza:
igen
2012. aug. 15. 20:45
38/47 anonim válasza:
ezt a képen láthatót simán megengedném hát ez nem kihívó hanem természetes főleg ha az ő körme töredezik ezzel szépítheti de egy fokkal nem nagyobbat
2012. aug. 17. 12:13
39/47 anonim válasza:
Én megengedném.
2012. okt. 23. 07:53
40/47 anonim válasza:
Hát figyelj én is nagyon szerettem volna műkörmöt persze csak szolídat, de a nagynéném műkörmös és elmagyarázta , hogy milyen mellékhatásai lehetnek. Szerintem várj még vele egy-két évet, és majd csak akkor. Addig is lehet kapni a drogériákban úgynevezett Micro Cell 2000 körömerősítő lakkokat, én is ezt használom, nagyon szépek lesznek tőle a körmeid, arról nem beszélve, hogy nagyon erősek lesznek.Persze ez csak egy tanács, te döntöd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!