Nincs normális érdeklődési köröm, és (úgy érzem) főképp emiatt nehezen barátkozom, tudtok esetleg segíteni?
Például keresek még ilyen embereket, beszélgetőtársnak. 17L és Bp-i lakos vagyok.
Alig érdekel a divat, a kinézet, a filmek, a könyvet, s egyáltalán nem a sztárok, az animék, a mangák.
Még a divatról, kinézetről, filmekről és párkapcsolatról nagyon keveset lehet velem beszélgetni, de a többiről nem.
Ilyen mániaszerű érdeklődési köreim vannak, amik változnak, s általában fiúsak...
A suliban összeálltam pár lánnyal, akik ugyanúgy nincsenek meg jól az osztályukkal, nade nekik viszont van egy közös érdeklődési kör, a sztorik, könyvek, animék. Illetve még nálam is kevésbé érdekli őket a kinézet. Tehát közülük kilógok.
Másik közeli barátnőm barátnőivel is meg szerettem volna ismerkedni, mert elmondás alapján jófejek és befogadók, viszont animések, így kilógnék.
Bulizós nem vagyok. Pasizós sem; kivárom a szerelmet, remélem, majd jön.
ma 15:52 nem volt még barátod ?
csók volt már ?
Első: Kár, h egyikünknek sincs privi, mert "eldugtuk".
Pedig Veled szívesen venném fel a kapcsolatot.
Egyébként filmet nézni csak torrenttel lehet, mert a mozi drága hosszútávon, bolt drága rövidtávon is, tévében nincs jó film..
Első vagyok
Másodiknak üzenném, hogy 1: mi köze van hozzá 2: gondolkozhatna, mert ha még nem volt pasim, akkor ugyan kivel csókolóztam volna?!
A kérdező meg nyugodtan írhat nekem e-mailt :) Megadok egy címet: tukanpelikan@gmail.com, ide írhatsz :)
szia. én az ilyen "harcos típus"ba tartozom, és lány vagyok. ha gondolod hogy lenne közös témánk ebben, irj(harcművészetek, sport)
egyébként sokféle dologról lehet velem beszélni a labdajátékokon kivül(az ütős játékok még mennek),és arról ne,hogy mit mondott tegnap a szomszéd d.u 3 óra 32 perckor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!