Nincs normális érdeklődési köröm, és (úgy érzem) főképp emiatt nehezen barátkozom, tudtok esetleg segíteni?
Például keresek még ilyen embereket, beszélgetőtársnak. 17L és Bp-i lakos vagyok.
Alig érdekel a divat, a kinézet, a filmek, a könyvet, s egyáltalán nem a sztárok, az animék, a mangák.
Még a divatról, kinézetről, filmekről és párkapcsolatról nagyon keveset lehet velem beszélgetni, de a többiről nem.
Ilyen mániaszerű érdeklődési köreim vannak, amik változnak, s általában fiúsak...
tudod én csak azt mondom erre, ha nem érdekel semmi, akkor a zene biztos... hallgass olyan zenét ami neked tetszik... én pl nagyon szeretem az altert és a rockot... a többiek akikkel barátkozom ezt nem nagyon csípik, de értékelik azt, hogy van egyéniségem... neked se kell több csak egy egyéniség...
és olvashatsz is, olyan könyveket amiket szeretsz, én nagyon szeretem a krimiket ezt tudom javasolni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!