Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs normális érdeklődési...

Nincs normális érdeklődési köröm, és (úgy érzem) főképp emiatt nehezen barátkozom, tudtok esetleg segíteni?

Figyelt kérdés

Például keresek még ilyen embereket, beszélgetőtársnak. 17L és Bp-i lakos vagyok.

Alig érdekel a divat, a kinézet, a filmek, a könyvet, s egyáltalán nem a sztárok, az animék, a mangák.

Még a divatról, kinézetről, filmekről és párkapcsolatról nagyon keveset lehet velem beszélgetni, de a többiről nem.

Ilyen mániaszerű érdeklődési köreim vannak, amik változnak, s általában fiúsak...

2010. júl. 4. 15:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
Kezdj el animéket nézni! Annyi sokféle műfaj közül válogathatsz, hogy biztosan megtalálod a neked valót.
2010. júl. 9. 22:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen eyszerű... :( Párszor már megpróbáltam.. :(
2010. júl. 9. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:

tudod én csak azt mondom erre, ha nem érdekel semmi, akkor a zene biztos... hallgass olyan zenét ami neked tetszik... én pl nagyon szeretem az altert és a rockot... a többiek akikkel barátkozom ezt nem nagyon csípik, de értékelik azt, hogy van egyéniségem... neked se kell több csak egy egyéniség...

és olvashatsz is, olyan könyveket amiket szeretsz, én nagyon szeretem a krimiket ezt tudom javasolni ;)

2010. júl. 10. 15:18
 14/16 anonim válasza:
Milyen animéket próbáltál már? Én mondhatok címeket, ha szeretnéd! ^^
2010. júl. 14. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is nézz animéket: Bleach, Elfen Lied (ebből a manga talán jobb :P), Death Note. Semmiképp se magyar szinkronnal. :D
2010. júl. 20. 05:41
 16/16 anonim válasza:
A deathz Note tényleg egy zseniális mű, nem is túl hosszú, de az Elfen Lied első animének nem feltétlenül jó választás... A Bleach szintén nagyon jó, de viszont nagyon hosszú, sőt még most is fut.
2010. júl. 27. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!