Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek ezt a 12...

Ti megengednétek ezt a 12 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
A lányom 12 éves és olvassa a Bravo-t, Bravo Girl-t. Ezekkel nincs is különösebben bajom, de most szeretné az IM-et is. Láttam már a címlapját, folyamatosan szó van benne a szexről. Ha rossz kategóriába írtam, bocsi. De a kérdés az, hogy engedjem neki, hogy olvassa?
2011. dec. 3. 16:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
engedd,12 évesen már tudja mi a szex,lassa felvilágositani se árt...nah nem a mechanizmusról,hanem a védekezés fontosságáról
2011. dec. 3. 16:16
 2/32 anonim ***** válasza:
86%
12 éves koromban én is olvastam és egészséges fiatal lettem:) különben is, ennyi idősen már rég tisztában kell lennie a szexszel kapcsolatos témákkal, és azzal, hogy olvas róla, még nem fogja kipróbálni. ráadásul emlékszem, én mikor kicsiként vettem ezeket a magazinokat, a felét nem értettem, amiről írtak. maszturbáció, petting, azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák:)
2011. dec. 3. 16:17
 3/32 anonim válasza:
79%

12 éves korban szerintem mindenkiben felötlött a szex téma. attól függ, eddig hogy neveltétek, beszélgettetek-e erről a témáról már részletesebben, kérdezett-e, van-e fogalma egyáltalán a dologról.

amúgy a bravo-ban is van a fizikai együttlétet hosszan taglaló cikk, szóval ha úgy érzed, mindenképpen nézd át, mielőtt odaadod a kezébe (ha nem ő veszi magának az újságot).

amúgy az ilyen lapok próbálnak szépen fogalmazni, szóval nincs benne olyan dolog, ami bármiféle formában "megronthatná" a lányt :)

2011. dec. 3. 16:18
 4/32 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem igen!

Nem tudom, most hogy van,de régen a Bravo Girlben is volt.

Vedd meg az IM-et és olvasd el milyen cikkek vannak benne. Ha olyan amiből úgymond tanulhat,és nem arra buzdítja, hogy hajrá csináld ilyen fiatalon,akkor szerintem igen!

2011. dec. 3. 16:18
 5/32 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon drága szerintem, és értelmetlen butaságok vannak benne, úgyhogy rendszeresen biztosan nem venném meg neki, ill. nem adnék rá pénzt. De egyszer-egyszer belefér, legfeljebb megmondanám, hogy BÁRMILYEN kérdése van az ott olvasottakkal kapcsolatban, nyugodtan tegye fel nekem őket, szívesen beszélgetek vele róluk. Legalább kiszűrném számára a butaságokat még jó időben.
2011. dec. 3. 16:19
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Elsőre azt akartam írni, hogy persze, simán ennyi idősen én is olvastam. Aztán inkább ránéztem a honlapjára és elbizonytalanodtam... szexteszt, párkapcsolati problémák, erotikus elkalandozások.. nem hiszem, hogy egy 12 éves kislánynak való témák, majd inkább kb 2 év múlva. De most, hogy visszagondolok, hogy 5-6 éve amikor én olvastam, szerintem nem volt ilyen szex-orientált. Még azt tudom javasolni, hogy veszel egyet, átnézed és akkor el tudod dönteni, hogy neki való-e.
2011. dec. 3. 16:20
 7/32 anonim ***** válasza:
56%
Engedd!
2011. dec. 3. 16:27
 8/32 anonim ***** válasza:
60%
Abszolút nem árt neki. Legalább kicsit tájékozódik a témában. Az iskolában úgyis téma, ha ő nem is, de a fiúk tuti beszélnek róla minden marhaságot. A mai világban jobb ha minél előbb felvilágosítják.
2011. dec. 3. 16:27
 9/32 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg tele van butaságokkal, sokkal rosszabb, mint régebben volt, mert értelmes témával alig foglalkozik, viszont nagyon drága. Amikor ennyi idős voltam, nekem a képek számítottak főleg meg a kedvenceimről a poszter, ami hülyeséget összehordtak a párkapcsolatról, azon csak nevettem. Mielőtt elkezdtem volna foglalkozni a pasikkal, akkor azért mert nem érdekelt, a pasizók korszakban pedig azért, mert nyilvánvalóan értelmetlen hülyeség volt amit ott leírtak és nem a valóság.
2011. dec. 3. 16:29
 10/32 anonim válasza:
16%
12 evesen? 18evesen volt eloszor IM a kezemben. Es teljesen termeszetesnek veszik benne,ha egy 15eves olyasmiket ir,hogy gondjai vannak az agyban a baratjaval,nemibetegsegek stb. En nem vagyok prud,de nekem eleg durva,hogy 15evesen egyesek rendszeres nemieletet elnek,es sajnos mar ok vannak tobben. 18evesen jokat lehet rajta rohogni,meg ugy "noiesedni" vele,amugy meg teljesen ertelmetlen,1evig olvastam es le is tettem. Az IM iszonyat draga,de a bravo girl is olyan,mintha amolyan 0 iq-val rendelkezoknek terveztek volna,nevetni jo rajta.
2011. dec. 3. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!