Anyukák, ti ezt megengednétek a 16 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudtam eldönteni,hova írjam a kérdést,végül ennél a témakörnél maradtam.
Tehát a lányom a 16. születésnapjára francia műkörmöt szeretne,év végén,ha jó lesz a bizonyítványa(mindig kérhet valamit,ha jó lesz),akkor világosabb barnára szeretné festettni a haját.
Szerintetek megengedjem neki,vagy túl sok?
2010. dec. 12. 12:13
1/24 anonim válasza:
örülj neki hogy ezt kéri... ember... a legtöbb lány egy köteg pénzt kérne amiből vesz magának : fogamzásgátlót vagy óvszert és menne partyzni...
2/24 anonim válasza:
én ugyan nem vagyok anyuka de nem látok ebben semmi nem megengedhetőt. szerintem addig örülj amíg megkérdezi dolgokról hogy szabad e, és amíg nem tetoválást és piercinget kér.
3/24 anonim válasza:
Szerintem nem sok, nem ettől lesz céda, ha jó a kapcsolat harmónia van és a szülők felé tisztelet, akkor persze ez belefér, miért ne.
4/24 anonim válasza:
Persze, hogy megengedném. Nekem 13 éves koromban lett először műkörmöm, nem hosszú, csak szép rövid francia, a hajamat meg barátnőmmel először 15 évesen festettük be. Mind a ketten felnőtt, egyetemista, emellett dolgozó nők vagyunk és nincs piercingünk és tetoválásunk sem, sőt mindketten eléggé komoly emberek vagyunk, szóval nyugi, ebben semmi nincs :) Nem teszi vele tönkre a külsejét. Ha a köröm nem fog tetszeni leszeditek és kész :)
5/24 anonim válasza:
Végülis miért ne? A hajfestés szerintem teljesen elfogadható, a műköröm az már kicsit durvább, de még belefér szerintem. Csak ha megengeded neki, akkor számolj vele, hogy ezek nem egyszeri alkalmak (körmöshöz is menni kell többször, fodrászhoz is).
6/24 anonim válasza:
Ez teljesen belefér. Attól még, hogy "mű" dolgok vannak az emberen, az nem feltétlen hivalkodó, r.bancos vagy látványosan mű. Nekem is volt műkörmöm kb. ilyen idős koromban, az osztályban kb. 3 ember vette észre, hogy mű. Egy sima franciás műköröm tök ízléses és igényes. A hajfestés is oké sztem, nem vmi nagyon természetellenes színt szeretne a lányod, amint látom, szval hogyha jól állna neki, akkor hajrá :).
7/24 anonim válasza:
Szerintem ez teljes mértékkel megengedhető. Tényleg örülj, hogy csak ennyit kért. Ez szinte semmiség. Ne akadj fent ezen, ha nem jön be neki a barna haj és a műköröm akkor úgy sem csináltatja meg még egyszer. Egyszer mindent ki kell próbálni. :)
8/24 anonim válasza:
Nekem 18 éves fiam és 16 éves lányom van..
Én nem tartom szépnek a műkörmöket,és valamiért nagyon kiráz tőle a hideg.De ettől függetlenül ha a lányom letesz valamit az asztalra év végén ( egy jó bizonyítványt) akkor miért ne adjam meg azt amit ő kért?Ez kölcsönös lenne.Én egy jó tanulmányi eredményt kérek,ő hajfestést,műkörmöket.
Ha megkapom ami nekem kell,akkor ő is..
38/N
9/24 anonim válasza:
én a hajfestést nem nagyon engedném meg,mivel az én anyukám is megengedte nekem és nagyon megbántam,festje be először csak lemosható festékkel,az a samponos vagy milyen.Magyarázd el neki,hogy később sokan megbánják és többszöri festés után nem nyeri vissza az eredeti hajszinét és 16éves kortol elég durva életed végéig hajatfesteni.De ha nagyon akarja,akkor engedd meg neki.Műkörmöt én megengedném,később ugyis megunja.
10/24 anonim válasza:
Szerintem ezek nem egetrengető dolgok, megengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!